Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Πρόκειται για μια από τις εταιρείες του γνωστού ιστορικού Ομίλου Αφοί Σαραφίδη. Η επιτυχημένη πορεία του brand Παρουσίαση και Παρουσίαση Hotel Restaurant είναι αδιαμφισβήτητη και σίγουρα ασυναγώνιστη στον κλάδο της. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από την αντοχή της επιχείρησης στα τόσα χρόνια λειτουργίας αλλά και από τον αριθμό φυσικών καταστημάτων σε πανελλαδικό επίπεδο που ολοένα αυξάνονται. Ανεξάρτητα όμως από τα φυσικά καταστήματα, το brand χρειαζόταν άμεση αναβάθμιση στον διαδικτυακό κόσμο και αυτό ήταν εφικτό με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος λειτουργικού και αντάξιου του βεληνεκούς των καταστημάτων, ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που θα έκανε τον online αγοραστή να απολαμβάνει πραγματικά τις αγορές του.

Mockup / Design
  • κομψό και minimal design
  • ευκολία πλοήγησης και εύρεσης πληροφοριών
  • συνδυασμός εξωτερικών opencart plugins
  • προσαρμογή δικού μας κώδικα
  • εκτενής custom παραμετροποίηση των παρεχόμενων επιλογών εμφάνισης του journal framework

…έτσι το project απέκτησε δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα, αφήνοντας πίσω όλα τα καθιερωμένα μοτίβα των journal e-shops.

Λειτουργίες – Αρχική

Στις επιλογές χρήστη έχουν ενσωματωθεί tooltips και διαδραστικά εφέ κύλισης και διαφάνειας. Η κεφαλίδα προσαρμόζεται στις responsive μεταβολές και διατηρεί fixed συμπεριφορά. Η επιλογή του μενού «Προϊόντα» εσωκλείει custom λειτουργία παρουσίασης ολόκληρης της δομής του καταλόγου, ώστε με μία ματιά ο χρήστης να έχει συγκεντρωτική εποπτεία των επιλογών του. Η αρχική σελίδα αποτελείται από ενότητες ανακατασκευασμένων asset του framework ή αναπτυγμένων αποκλειστικά για τις ανάγκες του project. Η ενότητα των «προτάσεων» η οποία έχει αναπτυχθεί ξεχωριστά από την υπόλοιπη εγκατάσταση με δικό της διαχειριστικό εργαλείο.

Σελίδα Κατηγορίας

Μετά από κλικ σε switch ξεδιπλώνεται με εφέ αναδίπλωσης η περιγραφή της κατηγορίας με φόντο μία αντιπροσωπευτική εικόνα εισάγοντας δυναμικά τον χρήστη στα περιεχόμενα της εν λόγω ενότητας.

Σελίδα Προϊόντος

Προς εξυπηρέτηση του επισκέπτη διατίθεται ένα ευρύ σύνολο λειτουργιών που εξασφαλίζουν την εύκολη πλοήγηση μέχρι το είδος ενδιαφέροντος του. Με τροποποιήσεις στα πρότυπα του framework έχουν συνδυαστεί οι περιγραφικές ενότητες σε συγκεντρωτική accordion δομή και έχουν εισαχθεί διαδραστικά εφέ σε κουμπιά και επιλογές προβολής επιπλέον σχετιζόμενων προϊόντων.

Foot Note

Μία ολοκληρωμένη premium e-shop εμπειρία που παρέχει στον επισκέπτη πολλούς τρόπους για να φτάσει στις πληροφορίες και τα προϊόντα που επιθυμεί αλλά και να αντιληφθεί τις επιπλέον διαθέσιμες επιλογές μέσα στα πλαίσια ενός μοντέρνας σχεδίασης περιβάλλοντος.

Γέφυρα ERP

Μέσω αυτής επιτυγχάνεται η ανακύκλωση της πληροφορίας ανάμεσα στο checkout, στο ERP και στην είσοδο προϊόντων του opencart που φροντίζει για την ενημέρωση και συντονισμό των συστημάτων της εταιρίας μειώνοντας ουσιαστικά τον απαιτούμενο χρόνο της συντήρησης αυτών στο μισό.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ