Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Η ανδρολογική κλινική Androclinic είναι από τις πιο γνωστές κλινικές της Αθήνας με πλήθος περιστατικών που επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην σεξουαλική υγεία του άνδρα και στις διαταραχές ή δυσλειτουργίες που μπορεί να αντιμετωπίσει.

Η κατασκευή της νέας ιστοσελίδας έπρεπε να υλοποιηθεί σε συγκεκριμένο χρόνο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του πελάτη και φυσικά εφαρμόζοντας συγκεκριμένες τεχνικές ώστε να εξασφαλίζουμε περισσότερα ραντεβού!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η κατασκευή μία νέας WordPress ιστοσελίδας σε custom εικαστικό ήταν για εμάς ένα project πάνω στο οποίο έχουμε ξαναδουλέψει.

Τώρα είχαμε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε ακόμα περισσότερες καινοτομίες όπως Full-width εμφάνιση, χωρίς sidebars που επιτρέπει μία ευχάριστη και άνετη εμπειρία στον χρήστη.

Παράλληλα αναλάβαμε την συγγραφή μοναδικού και βελτιστοποιημένου περιεχομένου για κάθε μία σελίδα παθήσεων και θεραπειών. Με αυτόν τον τρόπο πολλαπλασιάστηκε το πελατολόγιο και αποκτήθηκε εμπιστοσύνη.

Στο πλαίσιο των οργανικών αποτελεσμάτων, πραγματοποιήθηκε πλήρης βελτιστοποίηση σελίδας (on-site & οff-site), εφαρμόζοντας παράλληλα δοκιμασμένες πρακτικές του Content Marketing με τη δημιουργία ιατρικής αρθρογραφίας σε πολύ αναγνωρισμένες ιατρικές ιστοσελίδες.

Google AdWords Campaigns

Απώτερος σκοπός, η αύξηση των επισκέψεων στην ιστοσελίδα και περισσότερα online ραντεβού.

Facebook Campaigns

Δημιουργία καμπανιών που έχουν στόχο να μεγαλώσουν το κοινό και να συσφίξουν τις σχέσεις με τους πελάτες και τους ανθρώπους που σας θαυμάζουν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα ήρθαν και μάλιστα γρήγορα!

Το Androclinic επισήμως συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο λειτουργικά και αποδοτικά ιατρικά site της Digital4u.

Συγκεκριμένα:

  • Πενταπλασιάστηκε η οργανική επισκεψιμότητα εντός 6 μηνών από την έναρξη της SEO καμπάνιας
  • Πάνω από 200 keywords ήρθαν στην 1η σελίδα της Google
  • Σημειώθηκε σημαντική βελτιστοποίηση όλων των δεικτών (CTR, Conversion Rate, Av. Position) στις διαφημίσεις Google AdWords μετά από διάστημα πέντε μηνών
  • Ο αριθμός ενδιαφερόντων – φορμών (leads) από τα δίκτυα Facebook & Google ήταν μεγάλος και πέρα από τις προσδοκίες μας

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ