Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Ο αναγνωρισμένος πλαστικός χειρουργός Δρ. Γεώργιος Αραβανής, με εκπαίδευση στην γενική χειρουργική και εξειδίκευση στην πλαστική χειρουργική, μαθήτευσε επί σειρά ετών κοντά στους κορυφαίους Έλληνες Ανδρέα Φουστάνο και Σπύρο Λαζάρου. Σήμερα, ασχολείται με τεράστια επιτυχία, με όλο το φάσμα επεμβάσεων της Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, χειρουργώντας στις μεγαλύτερες κλινικές της Αθήνας. Παράλληλα διατηρεί ένα σύγχρονο ιατρείο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στο Νέο Ψυχικό.

Διεκδικώντας την πρωτιά και στον χώρο του internet, καταφέραμε να αναδείξουμε το aravanisplasticsurgery.gr σε μία άκρως ανταγωνιστική ιστοσελίδα ανάμεσα στις χιλιάδες του κλάδου, με σημαντικότατες λέξεις – κλειδιά στην πρώτη σελίδα της Google.

Η SEO καμπάνια απέδωσε άμεσα, με μετρήσιμα αποτελέσματα!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ
  • Επαναπροσδιορίστηκε πλήρως η παλιά ιστοσελίδα, με τον απαρχαιωμένο κώδικα, σε μία νέα και σύγχρονη πλατφόρμα WordPress, με άπειρες δυνατότητες. Η επιλογή της πλατφόρμας φυσικά δεν έγινε τυχαία. Ύστερα από πολλά χρόνια εμπειρίας στο ιατρικό marketing, είμαστε σε θέση να διαλέγουμε την καλύτερη «βάση» που χρειάζεται συγκεκριμένα ένας ιατρός.
  • Εφαρμόστηκαν καινοτομίες και custom προσθήκες, που επιτρέπουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη, μέσα από μία άνετη, γρήγορη και ολοκληρωμένη περιήγηση. Σημαντικός στόχος παρέμεινε η αυξημένη επισκεψιμότητα και η επιτυχημένη προβολή των εξειδικευμένων υπηρεσιών.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πλήρης ανασχεδιασμός μενού
Προχωρήσαμε στην πλήρη ανάπτυξη των παθήσεων και των θεραπειών της Πλαστικής Χειρουργικής ανά πεδίο εφαρμογής (Στήθος, Πρόσωπο κ.λπ.) καθώς και ανά είδος υπηρεσίας (επεμβατικές και μη-επεμβατικές μέθοδοι).

SEO Campaign
Λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς μεταβαλλόμενες αναζητήσεις χρηστών, πραγματοποιήσαμε πλήρη βελτιστοποίηση της σελίδας on-site & οff-site. Η εφαρμογή δοκιμασμένων τεχνικών Content Marketing, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του ιατρού και παράλληλα η συγγραφή ιατρικής SEO αρθρογραφίας, αύξησε την επισκεψιμότητα της σελίδας και έδρασε θετικά στην ήδη υπάρχουσα αναγνωρισιμότητα του ιατρού.

Medical Copywriting
Προχωρήσαμε στη συγγραφή μοναδικού και βελτιστοποιημένου περιεχομένου για όλες τις κατηγορίες παθήσεων και θεραπειών του ιστοτόπου.

Ενεργοποίηση & Ενημέρωση Blog
Ενεργοποιήσαμε το blog της ιστοσελίδας και προχωρήσαμε στη συγγραφή και ανάρτηση αρθρογραφίας γύρω από μεγάλο εύρος παθήσεων/υπηρεσιών της Πλαστικής Χειρουργικής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • Δεκαπλασιασμός της οργανικής επισκεψιμότητας του ιστοτόπου εντός ενός έτους από την έναρξη της συνεργασίας μας.
  • Πάνω από 500 ανταγωνιστικά keywords στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.
  • Σημαντική αύξηση ενδιαφερόντων (τηλεφώνων και φορμών) από το Organic & Direct κανάλι.
  • Μείωση ποσοστού εγκατάλειψης κατά 22,64% εντός ενός έτους.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ