Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

H εταιρεία BAXI δραστηριοποιείται στον χώρο των συστημάτων θέρμανσης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των συμβατικών και εναλλακτικών τρόπων θέρμανσης, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Πριν την εφαρμογή οποιασδήποτε ενέργειας, εξετάσαμε προσεκτικά την εικόνα της επιχείρησης και διαπιστώσαμε ότι η πρόκληση είναι μεγάλη τόσο για την προώθησή της όσο και για την οικοδόμηση της στρατηγικής, την εκτέλεση και την βελτιστοποίηση της καμπάνιας του Baxihellas.gr.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο εύρος των υπηρεσιών που παρέχει η επιχείρηση, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες και φυσικά στην εμβέλεια που έχει στον ελλαδικό χώρο σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Ενέργειες SEO

Η ιστοσελίδα χρειαζόταν περισσότερο traffic, ισχυρή ενδυνάμωση του brand και φυσικά αύξηση του πελατολογίου. Η κατάκτηση της πρώτης σελίδας στην Google συνδέεται με καλύτερα οργανικά αποτελέσματα και μάλιστα με μακροχρόνια διάρκεια.

Η στρατηγική SEO φυσικά είχε την βάση της στις on site & off site ενέργειες βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας.

Στοχευμένη διαφήμιση

Η γρήγορη ανάπτυξη και εισχώρηση μιας επιχείρησης στην αγορά μπορεί να γίνει με τα Google Ads για όσο χρονικό διάστημα αποφασιστεί, ύστερα από ανάλυση και μελέτη. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να αυξήσουμε σημαντικά την ποιοτική επισκεψιμότητα και να έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα.

Διαφοροποίηση

Έχοντας σαν πρότυπο τα Google Guidelines καταφύγαμε σε ενέργειες που διαφοροποιούν μια επιχείρηση από μία άλλη. Η λεπτομερής στόχευση των αγοραστών, η προσεκτική προβολή στα κοινωνικά δίκτυα και η προβολή της ΒAXI σε δημοφιλή sites του κλάδου έκανε τους στόχους πιο προσιτούς και επιτεύξιμους.

Ενίσχυση του δικτύου πωλήσεων λιανικής

Με βάση τα online κανάλια και καταφέρνοντας να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη του χρήστη και εν δυνάμει αγοραστή, στήσαμε αποκλειστικές καμπάνιες για την στήριξη των πωλήσεων με κίνητρα αγορών και συγκριτικά πλεονεκτήματα που έτσι κι αλλιώς κατέχει η εταιρεία. Έτσι καταφέραμε πολύ γρήγορα εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • SEO
  • Google Ads
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Αύξηση του traffic της σελίδας κατά 35% από το 2019 στο 2020
  • Αύξηση των οργανικών επισκεπτών κατά 40% για το ίδιο διάστημα
  • Πάνω από 100 keywords στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Contact us

I accept the TERMS OF USE - PRIVACY POLICY of the website