Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Με παρουσία από το 1988, το “STATUS” ως ένα επιτυχημένο multibrand κατάστημα επώνυμης ανδρικής και γυναικείας ένδυσης, είναι ικανό να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες. Η περαιτέρω εξάπλωσή του και στον χώρο του διαδικτύου μας έφερε κοντά με τους ιδιοκτήτες, οπού διατηρούμε μία σταθερή πλέον συνεργασία.

Με δεδομένο ότι η αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών, ιδιαίτερα στον χώρο της μόδας δεν είναι η ίδια με το παρελθόν, θεωρήσαμε ότι ένα λειτουργικό και σύγχρονο e-shop του brand, με την κατάλληλη προώθηση θα αποτελέσει μία πραγματική επένδυση που θα μεγαλώσει τους ορίζοντες εγχώρια και στο εξωτερικό.

Στόχος η ανάδειξη των προϊόντων και των υπηρεσιών στο –πραγματικά- τεράστιο κοινό, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης και αγοράς!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Η στοχευμένη διαφήμιση στην μηχανή αναζήτησης της Google, στο σωστό target group, φέρνει 100% αποτέλεσμα, το οποίο ενισχύεται με την χρήση του Google Analytics προκειμένου να προσμετρώνται κι άλλοι παράγοντες. Έτσι οι διαφημίσεις προσαρμόζονται κάθε φορά σε σωστά δεδομένα. Αυτή η στρατηγική είναι δοκιμασμένη στον τομέα του Eponymarouxa, οπότε θα «δουλέψει» σε γρήγορο χρόνο!

Affiliate network

Χαμηλού κόστους διαφημίσεις με πολύ καλά αποτελέσματα και επιτυχία στις πωλήσεις! Μέσα από γνωστά blogs και sites προωθούμε προϊόντα και υπηρεσίες με συγκεκριμένες εξατομικευμένες ενέργειες.

Social Media

Όταν υπάρχει σωστά σχεδιασμένη στρατηγική marketing στα social media, τότε τα αποτελέσματα στο e-shop είναι εντυπωσιακά. Με καμπάνιες και διαγωνισμούς στα κοινωνικά δίκτυα το Eponymarouxa θα αυξήσει τις πωλήσεις και το αίσθημα εμπιστοσύνης των πελατών και του κοινού του. Επιπλέον με αυτή την στρατηγική, μπορούμε να προσεγγίσουμε πολύ εύκολα το target group που μας ενδιαφέρει.

Φυσικά καταστήματα

Θέλουμε να επιτύχουμε μία αμφίδρομη ενίσχυση του e-shop και των φυσικών καταστημάτων. Γι’ αυτόν τον λόγο εφαρμόσαμε τακτικές που παράλληλα θα βοηθούν και το δίκτυο της λιανικής στις πωλήσεις. Events, διαγωνισμοί, Loyalty programs είναι λίγα μόνο από τα concepts μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 • Eshop Design & Development
 • SEO
 • Digital Marketing Campaigns:
  • Google Ads
  • Social Media Campaign
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 • Πάνω από 300 keywords γύρω από το ανδρικό και το γυναικείο ρούχο στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google
 • Τετραπλασιασμός οργανικού traffic σε διάστημα ενός έτους από την έναρξη της SEO καμπάνιας.
 • 493% αυξηση τζίρου εντός του 1ου έτους ενεργειών
 • 18,22% μείωση του ποσοστού εγκατάλειψης
 • 91,92% αύξηση της συνολικής επισκεψιμότητας της σελίδας σε διάστημα έτους
 • 74,59% αύξηση των οργανικών επισκεπτών της σελίδας το ίδιο διάστημα

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ