Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Η Δρ. Αργυρώ Κυπραίου είναι Χειρουργός ΩΡΛ (Ωτορινολαρυγγολόγος) & πιστοποιημένη Χειρουργός Πλαστικής Προσώπου από το International Board for Certification in Facial Plastic and Reconstructive Surgery. Επίσης είναι Διευθύντρια ΩΡΛ στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στο Τμήμα Λειτουργικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός.

Το Athens Face Anatomy, με πρόεδρο την ίδια, αποτελεί το ιατρείο, στο οποίο δέχεται πλήθος περιστατικών για εξετάσεις ωτομικροσκόπησης, ενδοσκοπήσεις ρινός και λάρυγγα, ακοολογικό έλεγχο, καθώς και για παροχή διορθωτικών μικροεπεμβάσεων.

Ένας εξειδικευμένος και σύγχρονος ιατρικός χώρος, δεν μπορεί παρά να συνοδεύεται από μια εξίσου μοντέρνα και λειτουργική ιστοσελίδα! Σκοπός μας λοιπόν ήταν η πλήρης αναδιαμόρφωση ενός απαρχαιωμένου site.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η στρατηγική που ακολουθήσαμε, για την κατασκευή της νέας ιστοσελίδας, δομήθηκε στους εξής άξονες, με βάση πάντα τις ιδιαιτερότητες και τον χαρακτήρα του Ιατρείου της Δρ. Κυπραίου:

Έρευνα Ανταγωνισμού
Με την ανάλυση του ανταγωνισμού, μεθοδεύσαμε καλύτερα τις κινήσεις μας, ώστε να προβάλλουμε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης, μέσα από τα πιο κερδοφόρα κανάλια επικοινωνίας γι’ αυτήν.

On-site & Οff-site SEO ενέργειες
Αξιοποιήθηκαν όλες οι SEO τεχνικές, τόσο για την προώθηση της ιστοσελίδας στην 1η σελίδα της Google, όσο και για την αύξηση της επισκεψιμότητας. Παράλληλα με το ενδεδειγμένο content χτίσαμε μία αλληλένδετη σχέση εμπιστοσύνης.

Facebook Campaign
Ακόμα και στον ιατρικό κλάδο, το Facebook δεν παύει να αποτελεί ένα δυνατό εργαλείο για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας ενός ιατρείου και για την διεύρυνση των πελατών –ασθενών. Με μικρό budget αναδείξαμε από ένα ακόμα κανάλι, την ποιότητα των υπηρεσιών του πελάτη μας.

Google AdWords Campaign
Πολύ σημαντικό στο ιατρικό marketing είναι η εμφάνιση της εκάστοτε ιστοσελίδας την σωστή στιγμή! Με τις Google AdWords καμπάνιες από εξειδικευμένους επαγγελματίες, ένας ιατρός αυξάνει τα ραντεβού του, ενισχύοντας το αίσθημα εμπιστοσύνης στον εν δυνάμει ασθενή-πελάτη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Lead Generation
  • S.E.O.
  • Article Marketing
  • Facebook Campaigns
  • Google AdWords Campaigns
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • Πάνω από 200 keywords γύρω ωρλ παθήσεις και ωρλ θεραπείες στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google
  • Τριπλασιασμός οργανικού traffic σε διάστημα ενός έτους από την έναρξη της SEO καμπάνιας.
  • 80,49% αύξηση της συνολικής επισκεψιμότητας της σελίδας σε διάστημα έτους
  • Αύξηση ημερήσιων leads κατά 200% εντός 6 μηνών
  • 21,20% μείωση του ποσοστού εγκατάλειψης

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ