Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

H ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ αποτελεί εδώ και 20 περίπου χρόνια ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο με κέντρο τον άνθρωπο. Η ανοδική πορεία του ομίλου με τρία ομώνυμα διαγνωστικά κέντρα που λειτουργούν κάτω από πολύ αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας, είναι πλέον δεδομένη.

Πρόκληση της ομάδας μας αποτέλεσε αφενός η διαφοροποίηση και η καινοτομία μιας δυναμικής (ιατρικής) ιστοσελίδας και αφετέρου η άρτια κάλυψη όλων των αναγκών που προκύπτουν στην πλοήγηση του χρήστη, με καίριες πληροφορίες που θα τον φέρουν πιο κοντά στο να επιλέξει τελικά τις υπηρεσίες της ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗΣ.

Θέσαμε εξαρχής στόχους, όπως:

  • Επέκταση της αναγνωρισιμότητας του ομίλου στον κόσμο του διαδικτύου
  • Προβολή όλων των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων
  • Εφαρμογή στρατηγικών που θα επιφέρουν «μετρήσιμα» αποτελέσματα
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η οργάνωση της στρατηγικής μας στήθηκε πάνω στις εξατομικευμένες ανάγκες και στις απαιτήσεις του κλάδου, σύμφωνα με τον υφιστάμενο ανταγωνισμό. Επιλέξαμε στοχευμένα κανάλια και σωστό budget μέσα από μια σειρά ενεργειών που προβάλλουν μία ενιαία ταυτότητα της επιχείρησης.

Εντοπισμός και ανάλυση ανταγωνισμού

Στον αχανή ιατρικό κλάδο, υπάρχουν ορισμένες παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη ανάλογα με το πεδίο που κινούνται οι digital ενέργειες. Η σχέση ποιότητας –τιμής είναι μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους. Η ανάλυση ανταγωνισμού έγινε η βάση της στρατηγικής μας, ώστε να καταφέρουμε την συνολική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας.

SEO ενέργειες

Η μηχανή αναζήτησης της Google εξελίσσεται συνεχώς και μαζί της εξελίσσονται και οι ενέργειες που λαμβάνουν χώρα σε ένα ιατρικό site. Με το σωστό content marketing καταφέραμε να ενισχύσουμε το διαγνωστικό κέντρο στο διαδίκτυο, χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και προϊόντος.

Με την on-site και off – site βελτιστοποίηση, δημιουργήσαμε ένα συνολικό traffic στην ιστοσελίδα, φέρνοντας ολοένα και περισσότερα κλικ σε αυτή.

Social Media Marketing

Η ολοκληρωμένη διαχείριση των social media οδηγεί σε ένα αυθεντικό αποτέλεσμα και αναδεικνύει την ποιότητα των υπηρεσιών. Χτίσαμε έτσι την στρατηγική μας ώστε η διαδικτυακή σας παρουσία να είναι υποδειγματική και μάλιστα με πολύ μικρό budget!

Δημιουργία Blog

H δημιουργία ενός blog είναι το Νο1 εργαλείο προσέλκυσης του κοινού, ειδικά όσον αφορά ιατρικό περιεχόμενο. Επιλέξαμε να εντάξουμε στην ιστοσελίδα του διαγνωστικού κέντρου αυτήν την πολύτιμη πλατφόρμα υπηρεσιών, ώστε να δημιουργηθεί εξοικείωση του χρήστη με τις υπηρεσίες τις οποίες πρόκειται να χρησιμοποιήσει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Website design & development
  • SEO
  • Social Media Campaign
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • Αύξηση του traffic της σελίδας κατά 96,39 % από το 2019 στο 2020
  • Αύξηση των οργανικών επισκεπτών κατά 104,02% για το ίδιο διάστημα
  • Πάνω από 400 keywords στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google
  • Αύξηση engagement rate κατά 25% σε διάστημα 6 μηνών.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Contact us

I accept the TERMS OF USE - PRIVACY POLICY of the website