Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Ο χειρουργός – πρωκτολόγος Δρ. Απόστολος Σταματιάδης με 30ετή εμπειρία σε διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές στις παθήσεις του πρωκτού έχει οργανώσει το «Χειρουργικό Ιατρείο Πρωκτού» στην καρδιά της Αθήνας, στο οποίο εκτελούνται υψηλής ευκρίνειας εξετάσεις, πολλές απ’ αυτές σε πανελλήνια αποκλειστικότητα!

Μαζί με το ιατρικό team που τον πλαισιώνει, αναλαμβάνει καθημερινά δύσκολα χειρουργεία, προσφέροντας ολοκληρωμένη θεραπεία στους ασθενείς του.

Στον αχανή κόσμο του διαδικτυακού ιατρικού κλάδου, η ομάδα της DIGITAL4U κατάφερε να αναδείξει την ποιότητα των υπηρεσιών του ιατρού και να καταστήσει την ιστοσελίδα του μία από τις πιο ενημερωμένες και σύγχρονες, αυτήν την στιγμή!

Κάπου εδώ προκύπτει και η συνεργασία με την Digital4u!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ
  • Η μετάβαση της παλαιάς σελίδας σε μία νέα κατασκευή στην πλατφόρμα WordPress αποτελούσε την πρώτη κίνηση στην σκακιέρα μας! Γνωρίζαμε πολύ καλά τις ενέργειες που έπρεπε να ανοικοδομηθούν ώστε να μην μας ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια.
  • Επόμενο βήμα, η εφαρμογή ακόμα περισσότερων καινοτομιών όπως custom κατηγοριοποιήσεις, προσθήκη sidebar σε pages και blog και άλλα, που επιτρέπουν μία ευχάριστη και άνετη εμπειρία στον χρήστη.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

SEO Campaign
Στο πλαίσιο των οργανικών αποτελεσμάτων εφαρμόσαμε εξατομικευμένες τεχνικές on-site SΕΟ, ανοίγοντας τον δρόμο σε ένα συνολικό off-site SEO, όπου ο συνδυασμός των δύο θα έφερνε την ιστοσελίδα ψηλά στις μηχανές αναζητήσεις, αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές.

Η εξειδικευμένη ιατρική αρθρογραφία ήταν ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήσαμε πρώτα από την φαρέτρα μας.

Google AdWords Campaigns
Αξιοποιώντας σωστά και στοχευμένα το budget μας, καταφέραμε την αύξηση της επισκεψιμότητας και τον πολλαπλασιασμό των ραντεβού που προέρχονται μέσα από την ιστοσελίδα, σε μικρό χρονικό διάστημα.

Facebook Campaigns
Δημιουργήσαμε καμπάνιες με συγκεκριμένο target group για την επέκταση του κοινού που μας ενδιαφέρει και ενδυναμώσαμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πάνω από 400 ανταγωνιστικά keywords στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

  • Τριπλασιασμός της συνολικής επισκεψιμότητας του ιστοτόπου εντός ενός έτους από την έναρξη της συνεργασίας μας.
  • Σημαντική βελτιστοποίηση όλων των δεικτών (CTR, Conversion Rate, Av. Position) στις διαφημίσεις Google AdWords μετά από διάστημα έξι μηνών.
  • Μείωση ποσοστού εγκατάλειψης κατά 25,76% εντός ενός έτους.
  • Αύξηση του μέσου χρόνου παραμονής στη σελίδα κατά 01:12 min.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ