Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Η εταιρεία Regalinas είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση και δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας γυναικείου ενδύματος. Με δυναμική και ανοδική πορεία στα φυσικά καταστήματα, λίγα χρόνια μετά έφτιαξε το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο χρειαζόταν μερικές στοχευμένες ενέργειες για να μεγαλώσει το κοινό του και να αυξήσει τις πωλήσεις του.

Μετά από πολύωρες συζητήσεις με τον πελάτη και αναλύσεις σχετικά με τον ανταγωνισμό και τις απαιτήσεις του κλάδου, καταλήξαμε σε διαφημιστικές καμπάνιες διαφόρων ειδών που στόχο έχουν πρωτίστως την αύξηση πωλήσεων, την ενδυνάμωση του brand και την αβίαστη προσέλκυση νέου πελατειακού κοινού από διαφορετικά target groups.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Social media

Στρέψαμε εξαρχής την προσοχή μας στην προβολή στα κοινωνικά δίκτυα αφενός για να αυξήσουμε φυσικά την επισκεψιμότητα στο e-shop και αφετέρου για να αυξήσουμε την φήμη του Regalinas, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να προτιμήσουν το brand για τα πλεονεκτήματά του.

Χρησιμοποιήσαμε ειδικές πλατφόρμες που αρμόζουν στον κλάδο και συνδυάσαμε ενέργειες, με χαμηλό κόστος αλλά με άμεσα αποτελέσματα.

Εξασφάλιση παρουσίας στην πρώτη σελίδα της Google

Με το να φέρουμε το Regalinas στην πρώτη σελίδα, αυτόματα σήμαινε κύρος, αξιοπιστία και θετική έκβαση των πωλήσεων.

Προτεραιότητα αποτέλεσε η διαδικασία on-site βελτιστοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και οι ενέργειες για την αύξηση της εξωστρέφειάς του, με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Στρατηγικές που προσαρμόστηκαν και διαφοροποιήθηκαν ανάλογα με τις ανάγκες του brand είναι: Link Building, Social Signals, Content Marketing.

Ποιοτική επισκεψιμότητα

Ύστερα από δοκιμές καταλήξαμε όχι απλά να στήσουμε μία επιτυχήμενη καμπάνια Google Ads αλλά να την κάνουμε να αποδώσει κιόλας.

Εστιάσαμε με ακρίβεια στο κοινό του Regalinas και με σωστή πληροφόρηση μπορέσαμε να φέρουμε πωλήσεις, δυναμώνοντας πολύ το brand και αξιοποιώντας κερδοφόρα το budget.

Η στρατηγική μας, είχε ένα κοινό πλαίσιο: Το να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα… και το καταφέραμε!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Google Ads
  • Social Media Ads
  • SEO
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • Αύξηση του συνολικού τζίρου του ηλεκτρονικού καταστήματος κατά 103.87% εντός ενός έτους
  • Αύξηση των ηλεκτρικών συναλλαγών κατά 98.31% εντός ενός έτους
  • Πάνω από 300 keywords στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google
  • Βελτίωση του τζίρου από το κανάλι των Social Media κατά 99.09% εντός ενός έτους

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Contact us

I accept the TERMS OF USE - PRIVACY POLICY of the website