Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Η ανασχεδίαση του ιστοτόπου της Sofa Company ήταν για εμάς -εξαρχής- μεγάλη πρόσκληση! Η Sofa Company είναι πρωτοπόρος στο χώρο του επίπλου και διακρίνεται για την ποιότητα, των πρωτοτυπία και την ποικιλία της. Έτσι, η ενσωμάτωση όλων των παραπάνω χαρακτηριστικών σε έναν μοντέρνο, γρήγορο και λειτουργικό ιστότοπο αποτέλεσε μέγιστο ζητούμενο για την ομάδα μας!Το αποτέλεσμα; Άκρως εντυπωσιακό! Πλοηγούμενος σε μια ιστοσελίδα αντάξια της ποιότητας και της φήμης της Sofa Company, ο χρήστης -μέσα από μια μοναδική εμπειρία περιήγησης- από το πρώτο κλικ βρίσκει την πληροφορία και το προϊόν που επιθυμεί!

Παράλληλα, μέσα από την ενότητα του blog, η οποία δεν περιλαμβάνει τις κλασικές –τυποποιημένες πληροφορίες, μπορεί να ενημερωθεί για διακοσμητικές λύσεις και επιλογές …άλλου επιπέδου!

Design from the scratch

Ως CMS πάνω στο οποίο θα στήριζε τον πυρήνα της η νέα μας κατασκευή επιλέχθηκε το WordPress, η εικαστική και λειτουργική, ωστόσο, αποτύπωση του οράματος της Sofa Company ακολούθησε τον απαιτητικό δρόμο του custom εικαστικού! Οι μακέτες για κάθε επιμέρους σελίδα (αρχική, κατηγορία, επικοινωνία, προϊόν, blog κ.λπ.) δημιουργήθηκαν από το 0, εμπλουτίστηκαν, αναθεωρήθηκαν και εν τέλει μετουσιώθηκαν σε μια εξαιρετική και άρτια -λειτουργικά- κατασκευή: όμορφα εικαστικά, ξεκάθαρες ενότητες, ωραίες χρωματικές εναλλαγές, παρουσία εικόνας και κειμένου, call-to-actions κ.λπ.

Κλειστό καλάθι, εύκολη επικοινωνία

Η νέα μας κατασκευή μπορεί να μην έχει τη μορφή ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά αποτελεί έναν εύχρηστο και πλήρως λειτουργικό προϊοντικό κατάλογο που προσφέρει σε πάρα πολλά σημεία το σημαντικότερο ζητούμενο: την τελική επικοινωνία του χρήστη με την εταιρεία! Η sticky λειτουργικότητα με το όνομα “Call me back” αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη που εξυπηρετεί απόλυτα τον σκοπό αυτό!

Βρες αυτό που θες!

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την υλοποίηση του μηχανισμού αναζήτησης και εύρεσης του καταστήματος Sofa Company βάσει του κριτηρίου της απόστασης! Στην custom σελίδα “Καταστήματα” παρέχεται στον χρήστη η δυνατότητα εξατομικευμένης αναζήτησης του καταστήματος που τον ενδιαφέρει πληκτρολογώντας απλώς τη διεύθυνση, την περιοχή του και την παράμετρο της χιλιομετρικής απόστασης!

SEO-friendly υλοποίηση

Στη νέα κατασκευή ενσωματώθηκαν όλοι εκείνοι οι on-site μηχανισμοί που επιτρέπουν την πλήρη βελτιστοποίηση του ιστοτόπου σε επίπεδο:

  • Meta Data
  • Alt Descriptions For Images
  • Ταχύτητας και Caching
  • Canonical urls
  • Περιγραφών κατηγοριών
  • Τίτλων και περιγραφών προϊόντων

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ