Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!
ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η Sofa Company δημιουργήθηκε το 2010 από ανθρώπους με ιδιαίτερη εμπειρία στο χώρο του επίπλου και διάθεση για πρωτοτυπία και δημιουργικότητα. Μέσα σε λίγα χρόνια το brand έγινε συνώνυμο της κομψότητας, της ποιότητας και της ποικιλίας και εδραιώθηκε ως μια από τις καλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο του επίπλου!

Η πρόκληση που αντιμετωπίσαμε ήταν διπλή: από τη μία η ανασχεδίαση του ιστοτόπου και η δημιουργία ενός website αντάξιου της ποιότητας και της φήμης της Sofa Company και από την άλλη η υλοποίηση ενός μίγματος προωθητικών ενεργειών για την ενίσχυση της online παρουσίας της επιχείρησης στον πολύ απαιτητικό χώρο του επίπλου.
Η πρόκληση αυτή έγινε για εμάς ο εξής ένας στόχος: η ανάδειξη των προϊόντων της επιχείρησης σε ένα –πραγματικά- τεράστιο κοινό, μέσα από μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

On-site & Off-site SEO
Η ολοκλήρωση του redesign του sofacompany.gr δεν έφερε «στον αέρα» μόνο ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό website, αλλά και μια ιστοσελίδα πλήρως φιλική προς την Google. Πραγματοποιήθηκε ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση του ιστοτόπου και εφαρμόστηκαν όλες οι τελευταίες τάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τεχνικό και προϊοντικό SEO. Παράλληλα, ενισχύεται σε τακτική βάση η οργανική εξωστρέφεια του ιστοτόπου μέσα από δημοσιεύσεις αρθρογραφίας σε θεματικές -γύρω από το έπιπλο- ιστοσελίδες.

Google AdWords Campaigns
Αξιοποιώντας σωστά και στοχευμένα το budget μας, καταφέραμε την αύξηση της επισκεψιμότητας και τον πολλαπλασιασμό των ραντεβού που προέρχονται μέσα από την ιστοσελίδα, σε μικρό χρονικό διάστημα.

Google AdWords
Αξιοποιώντας στο έπακρο το διαθέσιμο budget, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια άκρως επιτυχημένη καμπάνια σε όλο το δίκτυο της Google (Search – Display – Remarketing). Μέσα από διαρκείς ελέγχους και βελτιστοποιήσεις ως προς τη στόχευση κοινού και καταλήξαμε στις προωθητικές εκείνες ενέργειες που εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση.

Social Media
Με καμπάνιες και διαγωνισμούς στα Social Media η Sofa Company αποκτά όλο και μεγαλύτερο στοχευμένο κοινό και καλλιεργεί ακόμα περισσότερο το αίσθημα εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους ακόλουθούς της. Επιπλέον, μέσα από τη σωστά σχεδιασμένη στρατηγική που υλοποιείται σε Facebook και Instragram, ενισχύονται και τα φυσικά καταστήματα της επιχείρησης.

Ενίσχυση Φυσικών Καταστημάτων
Το δίκτυο φυσικών καταστημάτων της Sofa Company επεκτείνεται σε όλη τη χώρα. Έτσι, δεν περιοριζόμαστε μόνο στην προώθηση της διαδικτυακής παρουσίας του brand, αλλά στοχεύουμε και στην ενίσχυση των φυσικών καταστημάτων μέσα από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση events και διαγωνισμών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 • Website Redesign
 • SEO
 • Digital Marketing Campaigns:
  • Google Ads (Search – Display – Remarketing)
  • Social Media Campaign
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 • Διπλασιασμός οργανικής επισκεψιμότητας μέσα σε μόλις τρεις μήνες από την έναρξη της SEO καμπάνιας
 • Πάνω από 300 keywords στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google
 • Τριπλασιασμός των ολοκληρωμένων online στόχων (τηλέφωνα – φόρμες – emails) μέσα σε μόλις τρεις μήνες από την έναρξη των προωθητικών ενεργειών
 • 23,76% μείωση του ποσοστού εγκατάλειψης κατά το ίδιο διάστημα
 • 52,37% αύξηση της συνολικής επισκεψιμότητας της σελίδας κατά το ίδιο διάστημα

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Contact us

I accept the TERMS OF USE - PRIVACY POLICY of the website