Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Ολοκληρωμένη και δομημένη παρουσίαση περιεχομένου: Το κλειδί για την επιτυχία!

Η παρουσίαση των παθήσεων ή των επεμβάσεων βασίζεται σε δικό σας, πρωτότυπο υλικό; Μήπως πήρατε έτοιμα τα κείμενα ενός ανταγωνιστή σας επειδή δεν είχατε χρόνο να γράψετε τα δικά σας; Εμπλουτίζετε τα κείμενά σας με ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό (εικόνες, βίντεο, παρουσιάσεις, άρθρα), ώστε ο επισκέπτης που δεν σας ξέρει εκ των προτέρων να θέλει να σας γνωρίσει;

Οι παραπάνω ερωτήσεις μόνο τυχαίες δεν είναι. Στον διαρκώς αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό ιατρικό κλάδο, μια ιστοσελίδα επιβάλλεται να διακρίνεται για την μοναδικότητα, την πρωτοτυπία και την απλότητα του περιεχομένου της. Πώς θα γίνει αυτό, όμως, όταν έχουμε να κάνουμε με ιατρικές παθήσεις που χαρακτηρίζονται από δύσκολη ορολογία; Εκεί ακριβώς εμφανιζόμαστε εμείς!

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;
Ας γνωριστούμε

Πώς; Προχωρώντας πολλά βήματα παραπάνω από τον ανταγωνισμό και εμπλουτίζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του περιεχομένου του ιστοτόπου σας. Δημιουργούμε περιεχόμενο πλήρως φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και το χρήστη και παρουσιάζουμε κάθε ιατρικό θέμα από συνολική σκοπιά.

Το πλήρως ανεπτυγμένο μοντέλο του Medical Copywriting αποτελεί μια σημαντική καινοτομία που πρώτοι παρουσιάσαμε στην ελληνική αγορά. Για μια ιατρική ιστοσελίδα ζητούμενα είναι η ομαδοποίηση της πληροφορίας, η διαβάθμιση του πληροφοριακού υλικού και σαφώς η ποιότητα/μοναδικότητά του.

Εσείς θα μας επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας και εμείς θα υλοποιήσουμε την on-site εκείνη στρατηγική που ταιριάζει στην ειδικότητα αλλά και το κοινό σας. Στόχος μας δεν είναι να «φορτώσουμε» την ιστοσελίδα σας με μονότονα και βαρετά κείμενα, αλλά να μετατρέψουμε τον επισκέπτη σε πελάτη σας.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;
Ας γνωριστούμε

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ