Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Αυξήστε τώρα τα περιστατικά σας, με βάση τους στόχους σας.

Η τακτική lead generation αφορά την άμεση συγκέντρωση στοιχείων υποψήφιων ασθενών, που ενεργά αναζητούν μια συγκεκριμένη ειδικότητα, λύσεις για συγκεκριμένη πάθηση & μεθόδους θεραπείας. Βασικός στόχος είναι η άμεση επικοινωνία του ασθενή με τον ιατρό για πρώτη συνάντηση, ενημέρωση κλπ.

Ουσιαστικά, μέσα από μια 100% στοχευμένη διαφημιστική προβολή σε ανθρώπους που εντάσσονται στο κοινό που σας αφορά, τους παρακινούμε να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να επικοινωνήσουν άμεσα με την επιχείρησή σας. Πρακτικά, αυτό οδηγεί σε άμεση αύξηση των περιστατικών για επεμβάσεις που σας ενδιαφέρουν κατά προτεραιότητα.

Γνωρίζατε ότι:

 • το 99% των επισκεπτών σε έναν ιστότοπο εγκαταλείπει τη σελίδα χωρίς να πραγματοποιήσουν καμία ενέργεια (συμπλήρωση στοιχείων, επικοινωνία με την επιχείρηση, ανάγνωση του περιεχομένου κ.λπ.);
 • ο μέσος χρήστης, προκειμένου να εμπιστευθεί έναν ιατρό, χρειάζεται κατά μέσο όρο 5 αλληλεπιδράσεις με τη συγκεκριμένη επωνυμία ώστε να καταλήξει σε ενέργεια, όπως η επικοινωνία; Τέτοιες αλληλεπιδράσεις περιλαμβάνουν την έκθεση του υποψηφίου σε κάθε είδους διαφημιστική προβολή του ιατρού/ επιχείρησης, την επαφή μέσω κοινωνικών δικτύων (direct chatting, απάντηση σε comments κ.ά.).
 • ένα προσωποποιημένο newsletter -προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εν δυνάμει ενδιαφερόμενου- έχει 7 φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να πυροδοτήσει μία «επικοινωνία» ( ή αλληλεπίδραση) συγκριτικά με μία ψυχρή πώληση (cold sale);

Διαδικασία

 • Συγκέντρωση των χαρακτηριστικών των υποψήφιων πελατών σας, που εντάσσονται στο κοινό που επιθυμείτε να απευθυνθείτε και αναζητούν συγκεκριμένες επεμβάσεις/ θεραπείες.
 • Δημιουργία εκ του μηδενός συγκεκριμένων concepts και κινήτρων που θα επικοινωνηθούν στους χρήστες με στόχο τη δημιουργία ενδιαφέροντος για το στοχευόμενο προϊόν/ υπηρεσία.
 • Επιλογή του συνόλου των καναλιών online προβολής (Adwords campaigns, Facebook Campaigns, Δημοσιεύσεις σε ιστοτόπους).
 • Επιλογή του συνόλου των καναλιών online προβολής (Adwords Campaigns, Facebook Campaigns, δημοσιεύσεις σε ιστοτόπους κ.ά.).
 • Παρακολούθηση του συνόλου των διαφημιστικών ενεργειών που εκτελούνται και διαρκής βελτιστοποίηση.

Τι σας προσφέρουμε:

 • Landing Page Design & Development: Σχεδιασμός και δημιουργία εξατομικευμένων Landing pages, ανάλογα με τους στόχους που θέλει η επιχείρηση να επιτύχει, βελτιστοποιημένων ως προς τη συλλογή στοιχείων από τους υποψήφιους ασθενείς.
 • Pay Per Lead Campaigns: Δημιουργία και διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών σε πληθώρα online δικτύων ( adwords, facebook, email marketing κ.α.) με στόχο τη συγκέντρωση 100% στοχευμένων Leads που ανταποκρίνονται στο προφίλ του κοινού-στόχου σας.
 • Leads-based Agreement: Λαμβάνουμε υπόψη μας τις συγκεκριμένες ανάγκες σας διαμορφώνουμε τη μεταξύ μας συμφωνία βάσει του συγκεκριμένου αριθμού leads που επιθυμείτε, οριστικοποιώντας ένα συγκεκριμένο κόστος ανά lead.

Πυρήνα της δουλειάς μας αποτελεί η επίτευξη συγκεκριμένων μετρήσιμων αποτελεσμάτων στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Η τεχνική αρτιότητα, ο σχεδιασμός και εφαρμογή των αλλαγών στην ιστοσελίδα, η δημιουργία μοναδικού περιεχομένου, περνούν στις εξειδικευμένες ομάδες των τμημάτων web development & SEO experts.

Προηγμένα εργαλεία και ανάλυση των δεδομένων της συμπεριφοράς χρηστών κατά την πλοήγηση θα βοηθήσουν στην εκμετάλλευση του άρτιου-πλέον- τεχνικά ιστοτόπου, ώστε το περιεχόμενο- η κάθε σελίδα, το κάθε προϊόν, η κάθε εικόνα- να ανταποκρίνεται στο ιδανικό «customer journey».

Τέλος, θα δημιουργήσουμε την “ζήτηση”, την απαραίτητη εξωστρέφεια, για τον ιστότοπό σας, παράγοντα No.1 για την εμπιστοσύνη που θα καλλιεργήσετε ως προς τη μηχανή αναζήτησης ώστε να σας κατατάξει στην κορυφή των αποτελεσμάτων, προσφέροντας τη βέλτιστη «απάντηση» στους χρήστες για το κάθε σχετικό «ερώτημά» τους.

Κάθε πελάτης αποτελεί και μια νέα πρόκληση για εμάς…

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ