Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Αυξήστε άμεσα τις πωλήσεις σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο

Χωρίς πελάτες δεν υπάρχει επιχείρηση, σωστά;

Αναρωτηθήκατε ποτέ μήπως δεν προσφέρετε τα σωστά κίνητρά στους καταναλωτές για να στραφούν σε εσάς; Μάθετε πώς θα καλλιεργήσετε γνήσιο ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις που θα εγγυηθούν νέους & διαρκώς επανερχόμενους πελάτες!

Η τακτική lead generation αφορά την καλλιέργεια ενδιαφέροντος για τα προϊόντα ή/ και τις υπηρεσίες μιας επιχείρησης, μέσα από συγκεκριμένα κίνητρα που προσφέρονται στο καταναλωτικό κοινό (όπως εκπτωτικές ενέργειες, προνόμια σε προγράμματα loyalty, προσφορά δωρεάν υπηρεσιών/ προϊόντων κ.ά.). Βασικός στόχος είναι η ανατροφοδότηση της επιχείρησης με στοιχεία για το ποιοι από τους χρήστες του διαδικτύου ανταποκρίνονται στα μηνύματα & τα κίνητρα που προσφέρονται, πώς αλληλοεπιδρούν με τον ιστότοπο και αν τελικά βρίσκονται πιο κοντά στην πραγματοποίηση αγοράς.

Ουσιαστικά, η συγκέντρωση Leads περιγράφει την συλλογή πληροφοριών σχετικών με τους καταναλωτές που στοχεύετε, αποτελώντας ένα μοναδικό εργαλείο marketing & πωλήσεων, που θα οδηγήσει σε τελική αύξηση των πελατών, εφόσον την αξιοποιήσετε σωστά!

Γνωρίζατε ότι:

 • το 99% των επισκεπτών σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εγκαταλείπει τη σελίδα χωρίς να πραγματοποιήσουν καμία ενέργεια (αγορά, συμπλήρωση στοιχείων, εγγραφή κ.λπ.);
 • ο μέσος καταναλωτής, προκειμένου να εμπιστευθεί μια επιχείρηση, χρειάζεται κατά μέσο όρο 5 αλληλεπιδράσεις με τη συγκεκριμένη επωνυμία ώστε να καταλήξει σε αγορά; Τέτοιες αλληλεπιδράσεις περιλαμβάνουν την λήψη newsletter από την επωνυμία, την έκθεση του καταναλωτή σε κάθε είδους διαφημιστική προβολή του Brand, την επαφή μέσω κοινωνικών δικτύων (direct chatting, απάντηση σε comments κ.ά.).
 • ένα προσωποποιημένο newsletter -προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε πελάτη σας- έχει 7 φορές μεγαλύτερες πιθανότητες να πυροδοτήσει μία αγορά συγκριτικά με μία ψυχρή πώληση (cold sale);

Διαδικασία

 • Συγκέντρωση των χαρακτηριστικών των υποψήφιων πελατών σας, οι οποίοι εντάσσονται στο κοινό που επιθυμείτε να απευθυνθείτε.
 • Σχεδιασμός εξειδικευμένων σελίδων προορισμού (Landing pages), με στόχο την καθοδήγηση του χρήστη προς την ολοκλήρωση της επιθυμητής ενέργειας (αγορά, συμπλήρωση φόρμας, εγγραφή κ.ά.) και τη συλλογή στοιχείων.
 • Δημιουργία εκ του μηδενός συγκεκριμένων concepts και κινήτρων που θα επικοινωνηθούν στους χρήστες, με στόχο τη δημιουργία ενδιαφέροντος για το στοχευόμενο προϊόν/υπηρεσία.
 • Επιλογή του συνόλου των καναλιών online προβολής (Adwords Campaigns, Facebook Campaigns, δημοσιεύσεις σε ιστοτόπους κ.ά.).
 • Παρακολούθηση του συνόλου των διαφημιστικών ενεργειών που εκτελούνται και διαρκής βελτιστοποίηση με 2 βασικούς στόχους: την σταδιακή μείωση του κόστους ανά στοχευόμενο Lead και την συνεχή αύξηση του αριθμού των ποιοτικότερων Leads, που βρίσκονται πιο κοντά στην πραγματοποίηση της ορισμένης επιθυμητής ενέργειας.

Ποιους αφορά η συγκεκριμένη τακτική Marketing;

 • Ιδιωτική Εκπαίδευση (φροντιστήρια, κολλέγια, εταιρείες συμβουλευτικής κ.ά.)
 • Τουρισμό (τουριστικά γραφεία, booking systems κ.ά.)
 • Τεχνικές Εταιρείες (Φωτοβολταϊκά, Κλιματισμός- Θέρμανση, Ύδρευση κ.ά.)
 • Ιατρούς & Ιατρικά Κέντρα (μικροβιολογικά εργαστήρια, όλες οι ειδικότητες ιατρών, ιδιωτικά νοσοκομεία)
 • Ασφαλιστικές Εταιρείες
 • Κέντρα & Υπηρεσίες Αισθητικής
 • Ηλεκτρονικά Καταστήματα
 • Αυτοκινητοβιομηχανίες
 • Ενημερωτικά Portals

Τι σας προσφέρουμε:

 • Landing Page Design & Development: Σχεδιασμός και δημιουργία εξατομικευμένων Landing pages, ανάλογα με τους στόχους που θέλει η επιχείρηση να επιτύχει, βελτιστοποιημένων ως προς τη συλλογή στοιχείων από τους καταναλωτές.
 • Pay Per Lead Campaigns: Δημιουργία και διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών σε πληθώρα online δικτύων ( adwords, facebook, email marketing κ.α.) με στόχο τη συγκέντρωση 100% στοχευμένων Leads που ανταποκρίνονται στο προφίλ του κοινού-στόχου σας.
 • Leads-based Agreement: Λαμβάνουμε υπόψη μας τις συγκεκριμένες ανάγκες σας διαμορφώνουμε τη μεταξύ μας συμφωνία βάσει του συγκεκριμένου αριθμού leads που επιθυμείτε, οριστικοποιώντας ένα συγκεκριμένο κόστος ανά lead.

Πυρήνα της δουλειάς μας αποτελεί η επίτευξη συγκεκριμένων μετρήσιμων αποτελεσμάτων στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Η τεχνική αρτιότητα, ο σχεδιασμός και εφαρμογή των αλλαγών στην ιστοσελίδα, η δημιουργία μοναδικού περιεχομένου, περνούν στις εξειδικευμένες ομάδες των τμημάτων web development & SEO experts.

Προηγμένα εργαλεία και ανάλυση των δεδομένων της συμπεριφοράς χρηστών κατά την πλοήγηση θα βοηθήσουν στην εκμετάλλευση του άρτιου-πλέον- τεχνικά ιστοτόπου, ώστε το περιεχόμενο- η κάθε σελίδα, το κάθε προϊόν, η κάθε εικόνα- να ανταποκρίνεται στο ιδανικό «customer journey».

Τέλος, θα δημιουργήσουμε την “ζήτηση”, την απαραίτητη εξωστρέφεια, για τον ιστότοπό σας, παράγοντα No.1 για την εμπιστοσύνη που θα καλλιεργήσετε ως προς τη μηχανή αναζήτησης ώστε να σας κατατάξει στην κορυφή των αποτελεσμάτων, προσφέροντας τη βέλτιστη «απάντηση» στους χρήστες για το κάθε σχετικό «ερώτημά» τους.

Κάθε πελάτης αποτελεί και μια νέα πρόκληση για εμάς…

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ