Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

ΠΕΛΑΤΗΣ

Τα ανδρικά ρούχα 3GUYS είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brands στην casual ένδυση. Η φιλοσοφία της εταιρείας στηρίζεται στην άνεση, την άψογη εφαρμογή και την εδραίωση μιας μόδας που μένει πάντα επίκαιρη όλες τις εποχές του χρόνου.

Με 3 μεγάλα καταστήματα και ένα e-shop με μία τεράστια ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ που αφορούν το σύγχρονο άντρα, η εταιρεία 3GUYS εξυπηρετεί όλο το κοινό της, προσελκύοντας συνεχώς νέους πελάτες που την εμπιστεύονται.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Όταν ήρθαμε σε μία πρώτη επαφή με τον πελάτη διαπιστώσαμε ότι το e-shop που διατηρούσε είχε τόσες δυσχέρειες, ώστε η ανακατασκευή του ήταν απαραίτητη και αναγκαία για να μπορεί με επιτυχία όχι μόνο να διεκδικήσει μία δυναμική παρουσία στο internet αλλά και να πολλαπλασιάσει τις πωλήσεις του.

Η πρώτη πρόκληση ήταν να βρεθεί η κατάλληλη SEO Friendly πλατφόρμα, η οποία μπορούσε να παραμετροποιηθεί με custom μηχανισμούς και να υποστηρίξει πλήρως το brand 3GUYS!

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ

Έπρεπε να επιλεγεί ένα εικαστικό, το οποίο να εναρμονίζεται πλήρως με το ίδιο το brand και τα χρώματα που ακολουθούσε χρόνια τώρα. Παράλληλα με αυτήν την στρατηγική αποχρώσεων, ήταν απαραίτητο να επιτευχθεί η ενίσχυση του brand και η επιπλέον αναγνώρισή του από ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό.

ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ

Το menu έπρεπε να είναι έτσι κατανεμημένο, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βρίσκει αμέσως όποιο προϊόν ψάχνει, ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να δει και σχετικά προϊόντα με αυτά που ψάχνει ή να έχει μπροστά του διαθέσιμα όλα τα είδη που θεωρούνται τα πιο δημοφιλή για την εποχή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Για να μπορούμε να μιλάμε για ένα πλήρως λειτουργικό online κατάστημα οι στόχοι που έπρεπε να επιτευχθούν ήταν:

 • η βέλτιστη εμπειρία χρήστη
 • η εγκατάσταση πρόσθετων με γνώμονα την αύξηση των παραγγελιών.
 • η εφαρμογή αρκετών custom μηχανισμών που θα ανταποκρίνονταν στη φιλοσοφία του brand και ήταν δοκιμασμένοι από άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα.
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ

Από την πρώτη στιγμή οι στόχοι βελτίωσης δεικτών ήταν μία από τις κεντρικές ιδέες πάνω στις οποίες κατασκευάσαμε την στρατηγική μας.  Για παράδειγμα η αλληλεπίδραση των επισκεπτών με το ηλεκτρονικό κατάστημα και τα ποσοστά που έχουν άμεση σχέση με τις πωλήσεις, ο μικρός χρόνος φόρτωσης της ιστοσελίδας κ.α.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μετά από μήνες δουλειάς καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες μας δημιουργώντας ένα πραγματικά εύκολο στη χρήση και άψογο αισθητικά e-shop, το οποίο παρουσίασε σημαντική άνοδο επισκεψιμότητας ήδη από τους πρώτους μήνες.

Αντιπροσωπευτικό design

Καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα μοναδικό εικαστικό, το οποίο καθρεφτίζει το ίδιο το brand, όπως το γνωρίζει το ευρύ κοινό. Δηλαδή μετατρέψαμε με τέτοιο τρόπο το εικαστικό, ώστε ο χρήστης που εισέρχεται στο site να βρίσκεται στο περιβάλλον 3GUYS, αναγνωρίζοντάς το από το πρώτο κλικ!

Επιπλέον, πραγματοποιήσαμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το e-shop να είναι άρτια προσαρμοσμένο σε όλες τις ψηφιακές συσκευές (responsive design), προσαρμόζοντας το περιεχόμενο και τα εφέ σε μία αισθητική αντιπροσωπευτική της αγοράς των ρούχων.

Custom μηχανισμοί

Μερικοί από τους custom μηχανισμούς που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πλήρη αναδιαμόρφωση του site είναι:

 • Δημιουργία social float buttons που επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση των χρηστών στην παρουσία των 3GUYS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 • Έξυπνος μηχανισμός προβολής καλαθιού (Float cart), ώστε να το βλέπει ο χρήστης στα δεξιά του καθ’ όλη την διάρκεια περιήγησής του, πραγματοποιώντας μία γρήγορη επισκόπηση του καλαθιού.
 • Φίλτρα για εύκολη πλοήγηση σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, ώστε να πραγματοποιείται μία επιτόπου αναζήτηση σε ένα προϊόν συγκεκριμένης τιμής, μάρκας και χρώματος.
 • One page checkout μηχανισμός που επιτρέπει την εύκολη ολοκλήρωση αγοράς σε μία μόνο σελίδα.
 • Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην εμφάνιση προϊόντων (Περιγραφή, Φροντίδα, Παράδοση, Χρώμα, Μέγεθος, Μεγεθολόγιο και Περιοχές εμφάνισης προτεινόμενων, δημοφιλών και νέων προϊόντων)
Ισχυρή θέση στις μηχανές αναζήτησης

Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε το e-shop να υπακούει σε όλους τους κανόνες και στις προδιαγραφές των μηχανών αναζήτησης που αφορούν το SEO. Με αυτόν τον τρόπο δώσαμε στο site όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να μπορεί να πάρει κατάταξη σε μία από τις πρώτες δέκα θέσεις της Google.

Ευκολία για τον διαχειριστή

Ο διαχειριστής μπορεί με ευκολία να:

 • Δημιουργεί πελατολόγιο μέσα από τις εγγραφές χρηστών/αγοραστών που δέχεται το e-shop του.
 • Παρακολουθεί τις πωλήσεις των προϊόντων, ώστε να έχει γνώση των προτιμήσεων του κοινού του.
 • Διαχειρίζεται την εξέλιξη των παραγγελιών.
Blog και παρουσίαση καταλόγου

Δημιουργήθηκε blog και ενότητα παρουσίασης καταλόγου, τα οποία προσφέρουν στον επισκέπτη την ευκαιρία να ενημερώνεται για τις νέες αφίξεις μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ενημερωμένη αρθρογραφία με fashion tips.

 

Οι παραπάνω ενέργειες και μερικές επιπλέον πετυχημένες μέθοδοι, εν τέλει έφεραν:

 • Αύξηση επισκεψιμότητας
 • Αύξηση του μέσου χρόνου παραμονής
 • Αύξηση του μέσου καλαθιού
 • Ενίσχυση του brand

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.3guys.gr πλέον είναι για παραπάνω από 20 ανταγωνιστικότατα Keywords στην πρώτη σελίδα της Google!

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ