Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Τα Bag Stories αντιπροσωπεύουν τους μεγαλύτερους επώνυμους οίκους, σε είδη ταξιδιού, με φυσικά καταστήματα, ειδικά διαμορφωμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Brands όπως Delsey, Bric’s, Kipling, Piquadro, Travel Blue, Wenger, Pepe Jeans, Disney, Bg Berlin, Swiss Brand, Cross, είναι άμεσα διαθέσιμα και σε πολύ καλές προσφορές.

Η online παρουσίαση του Bag Stories ήταν μεγάλη πρόκληση, στον άκρως ανταγωνιστικό κλάδο του, ωστόσο η επιτυχία ήταν μονόδρομος!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η διαδικασία της αγοράς, η ολοκλήρωση της παραγγελίας και πριν απ’ όλα αυτά η ευχάριστη παραμονή και εμπειρία πλοήγησης αποτελέσαν τον βασικό κορμό γύρω από τον οποίο κινηθήκαμε, επιλέγοντας την κατάλληλη seo-friendly πλατφόρμα για την κατασκευή του e-shop.

Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση

Σκοπός ήταν η διαμόρφωση μιας σελίδας προϊόντος λεπτομερούς που να παρουσιάζει με απλό τρόπο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και το ίδιο το προϊόν με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια γίνεται.

Η γενικότερη περιήγηση του site έπρεπε να είναι ευχάριστη, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες και φυσικά να γίνεται σε πολύ λίγο χρόνο, για να αποφύγουμε την εγκατάλειψή της.

Φιλτράρισμα

Η κατασκευή έξυπνων φίλτρων σε ορατό επίπεδο, επιτρέπει στον επισκέπτη που ξέρει τι θέλει, να φιλτράρει το σύνολο των προϊόντων βάσει εξατομικευμένων κριτηρίων. Σχεδιάσαμε λοιπόν την βέλτιστη λύση, ώστε με μία κίνηση ο ενδιαφερόμενος να έχει τα σχετικά προϊόντα, άμεσα στην οθόνη του.

Δυνατότητες

  • Εύκολη κατηγοριοποίηση προϊόντων
  • Άνετη διαχείριση των παραγγελιών από τον διαχειριστή
  • Εφαρμογή USP
  • Δυνατότητα μετάφρασης του ηλεκτρονικού καταστήματος σε άλλες γλώσσες
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Μετά την κατασκευή του e-shop η αύξηση των πωλήσεών του ήρθε πολύ γρήγορα!

Design

Το σωστό και ταιριαστό minimal design που πλέον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός ευχάριστου συναισθήματος του χρήστη. Επίσης η έξυπνη χρήση ασύμμετρων banners, είναι αξιοπρόσεκτη.

Εμπειρία χρήστη

  • Η περιήγηση στο menu, γίνεται με μια ματιά, δίνοντας τη δυνατότητα γρήγορης εύρεσης προϊόντος
  • Σε κάθε menu dropdown υπάρχει μία φάσα με τα USP, υπενθυμίζοντας τα οφέλη από την αγορά
  • Η προβολή των προϊόντων συνοδεύεται με φίλτρα, τα οποία συνοδεύουν το scroll
  • H σελίδα προϊόντος έχει custom στήσιμο όπου ξεχωρίζουν δύο ενότητες διαχωρισμένες κατά background

Responsive design

Κάνοντας το bagstories.gr ένα πραγματικό εργαλείο πωλήσεων, το προσαρμόσαμε σε κάθε φορητή συσκευή, ώστε ο χρήστης να περιηγείται και να πραγματοποιεί τις αγορές του με άνεση, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι η οθόνη του.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ