Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

ΠΕΛΑΤΗΣ

Μία από τις πιο πετυχημένες εταιρείες θέρμανσης φυσικού αερίου, ύδρευσης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, είναι η Baxi Hellas, με αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην χώρα μας την ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε.

Ξεκινώντας να δραστηριοποιείται από το 2002 με πρωτοφανή για την εποχή επιτυχία, έφτασε στο σήμερα με περισσότερες επιτυχίες, ανατρέποντας τα δεδομένα στον δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα της.

Το εξειδικευμένο της προσωπικό πάντα βρίσκει ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και στο πιο «δύσκολο» πελατολόγιο, ενώ κάθε ένα από τα 1.200 καταστήματα παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη και άμεση παράδοση προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται στις ολοένα καινούργιες και σύγχρονες ανάγκες του επαγγελματία και του ιδιώτη.

Εκτός από την εμπιστοσύνη που έχει ανακτηθεί από το ήδη υπάρχον πελατολόγιό της, πλέον η Baxi Hellas προχωρά στην ανακατασκευή του website της για την απόκτηση καινούργιων πελατών με νέα διαδικτυακή παρουσία, πλήρως εξελιγμένη, με τη δυναμική ιστοσελίδα που της αξίζει!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Οι στόχοι εξαρχής ήταν ξεκάθαροι. Συμφωνήσαμε αμέσως σε ένα redesign με μοναδικό γνώμονα τις αξίες της εταιρείας και την ανάδειξη της ιταλικής φιλοσοφίας και του minimal design.

Εικαστικό

Η μεγαλύτερη πρόκληση μας ήταν το εικαστικό. Στην προσπάθειά μας να πετύχουμε από τη μία τη σωστή –προγραμματιστικά- μίμηση της διεθνούς κουλτούρας της Baxi και από την άλλη να στήσουμε σωστά μία εικαστική στρατηγική που θα βοηθήσει στην προσέλκυση νέων επισκεπτών και δυνητικών-πελατών στην Baxi Hellas, επιλέξαμε να κρατήσουμε το minimal εικαστικό που διατηρεί χρόνια η εταιρεία, προσαρμόζοντάς το όπου χρειάζεται. Ο απώτερος στόχος σε αυτό είναι η βέλτιστη εμπειρία του χρήστη!

Custom λειτουργίες

Βρήκαμε τρόπους να προσαρμόσουμε και να εμπλουτίσουμε το νέο website της Baxi Hellas με custom μηχανισμούς που θα αναδεικνύουν καλύτερα τα προϊόντα της και τα χαρακτηριστικά τους με σαφείς τίτλους, ώστε ο επισκέπτης να πληροφορείται ολοκληρωμένα και σωστά.

Responsive design

Ο απαρχαιωμένος κώδικας της ιστοσελίδας δεν ήταν λειτουργικός και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα σύγχρονα δεδομένα, τα οποία δεν αφορούν μόνο την πλοήγηση από τον υπολογιστή αλλά και από κινητές συσκευές, tablets κ.α. Έτσι, έπρεπε να βρεθούν οι τεχνικές εκείνες που θα έναν 100% responsive το website.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εικαστικό προσαρμοσμένο και λειτουργικό

Καταφέραμε να κρατήσουμε ακέραιους όλους τους άξονες φιλοσοφίας της Baxi, διαμορφώνοντας ένα εικαστικό περιβάλλον minimal, με άριστη αισθητική και ευκολία πλοήγησης. Το πλούσιο και σύγχρονο design της νέας ιστοσελίδας, είναι προσεκτικά διαμορφωμένο ώστε να κάνει την εταιρεία στα μάτια του επισκέπτη αξιόπιστη και ασφαλή.

Custom αποδοτικοί μηχανισμοί
  • Video αρχικής σελίδας με πλούσιο οπτικό περιεχόμενο, το οποίο θεωρείται αποδεδειγμένα μία βέλτιστη πρακτική για μία σύγχρονη προϊοντική ιστοσελίδα.
  • Custom παρουσίαση προϊόντων της Baxi, με περιγραφές, προδιαγραφές, εγχειρίδια και φόρμα εκδήλωσης προϊόντος ώστε ο χρήστης να μπορεί να έρθει σε επαφή με την εταιρεία, δίνοντας απλά τα στοιχεία του.
  • Δημιουργία Blog από την οποία ο χρήστης μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά με τις νέες εξελίξεις στον τομέα αλλά και να παρακολουθήσει όλες τις εταιρικές δραστηριότητες.
  • Δημιουργία ξεχωριστής ενότητας με τα 4 κέντρα service και εύκολος εντοπισμός τους μέσω χάρτη που περιλαμβάνει γενικά όλα τα σημεία των συνεργατών, ώστε ο χρήστης να αναζητήσει το πλησιέστερο σημείο Gas Center.
  • Διαμόρφωση ξεχωριστής ενότητας για επαγγελματίες, με εύκολη εγγραφή νέου χρήστη και άμεση πρόσβαση σε προσωποποιημένη πληροφορία σχετικά με τις ενότητες: Ανταλλακτικά, Πιστοποιητικά, ErP Ecodesign.
Εφαρμογή seo-friendly τεχνικών

Διασφαλίζοντας τη θετικότερη εμπειρία πλοήγησης ακολουθήσαμε όλες τις SEO τεχνικές (ξεκινώντας από την πλατφόρμα) τόσο σε κειμενικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

Responsive design

Είναι γεγονός ότι η Baxi Hellas αναπροσαρμόζεται σε κάθε νέα πλατφόρμα και κινητή συσκευή και οθόνη!

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ