Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Ο Στράτος Δρακούλης είναι ο ιδιοκτήτης ενός μοντέρνου και ξεχωριστού κρεοπωλείου από τα πιο γνωστά και ποιοτικά της Αθήνας! Η επαφή μας με το project του περί κατασκευής website ήταν μία πρόκληση για εμάς. Η κατασκευή του website έπρεπε να δομηθεί σε συγκεκριμένα πρότυπα που θα ανταποκρίνονται τόσο στο ύφος των καταστημάτων όσο και στους κώδικες μιας σύγχρονης και δυναμικής one page ιστοσελίδας.
Αποστολή μας λοιπόν ήταν η ένωση του ιδιαίτερου φουτουριστικό-γκόθικ ύφου που διατηρείται στα φυσικά καταστήματα με ένα website ίδιου εικαστικού και αποχρώσεων.

Custom template

Η διάταξη κώδικα στο επιλεγμένο template προσαρμόστηκε, ώστε να μπορεί να διαμορφώνει σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά, τις απαιτήσεις του πελάτη, τους χρωματικούς συνδυασμούς και τις διάφορες λειτουργίες που είχαν συμφωνηθεί στο πρώτο meeting με την εταιρεία.

Το εικαστικό απεικονίζει 100% το κατάστημα του πελάτη με την επιλογή ειδικών εφέ που εντυπωσιάζουν τον πελάτη

Η παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να προτρέπει τον χρήστη να μετατραπεί σε πελάτης-αγοραστής, αυξάνοντας το αίσθημα της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης

Το αποτέλεσμα εξυπηρετούσε άψογα το νέο concept της εταιρείας και συνολικά το website παρουσίαζε με άριστη δομή όλες τις νέες και τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες του!

Μοναδικό design

Το design βασίζεται εξ ολοκλήρου στο design των καταστημάτων, τόσο στο φόντο όσο και στις βασικές εικόνες παρουσίασης προϊόντων. Επιπλέον πραγματοποιήθηκαν όλες οι ενέργειες προκειμένου να μπορεί κάθε επισκέπτης να βλέπει την ιστοσελίδα, 100% προσαρμοσμένη σε κάθε οθόνη.

Parallax effects

Το εφέ της κίνησης και η εναλλαγή των ενοτήτων κατά το scroll, δημιουργούν ένα οπτικό αποτέλεσμα που παρουσιάζει τα προϊόντα με τον πιο εντυπωσιακό και «αφηγηματικό» τρόπο.
Sticky menu: To menu ακολουθεί τον χρήστη καθ’ όλη τη διάρκεια περιήγησής του, βοηθώντας τον να μεταβεί επί τόπου σε άλλη κατηγορία.

Εικαστικό

Βασίζεται σε επαγγελματική φωτογράφηση. Μέσα από το gallery ο χρήστης έχει τη βέλτιστη εμπειρία περιήγησης, όπως όταν βρίσκεται στο φυσικό κατάστημα drakoulis meat. Ταχύτητα και ενέργειες που βελτιστοποιούν την περιήγηση: Εφαρμόσαμε κάθε λειτουργία και πραγματοποιήσαμε κάθε έλεγχο, ώστε παρά τον μεγάλο όγκο των εικόνων, το website να φορτώνει γρήγορα. Τέλος όλες οι ενέργειες πραγματοποιήθηκαν σε μία Full Seo Friendly πλατφόρμα.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ