Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις για το ΙΕΚ ΑΚΜΗ! Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και τα καλύτερα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της χώρας με βέλτιστο επίπεδο σπουδών, άψογα καταρτισμένους καθηγητές, συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς και χιλιάδες τελειόφοιτους με πραγματικές προοπτικές στην αγορά εργασίας.

Η πρόκληση από την αρχή ακόμα της γνωριμίας μας με τους συνεργάτες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ήταν τεράστια!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η επιτυχία του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ήταν μονόδρομος για εμάς. Είχαμε μελετήσει, συγκρίνει και διαχωρίσει όλους τους κρίσιμους παράγοντες, ώστε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες μας και τον ανταγωνισμό του κλάδου δημιουργώντας ένα site με άποψη, τολμηρή αισθητική και καινοτόμες λειτουργίες.

Η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας και η εμπειρία του χρήστη ήταν οι βασικοί άξονες δημιουργίας της ιστοσελίδας, αποκλειστικά custom, χωρίς κανένα έτοιμο εικαστικό. Χιλιάδες γραμμές κώδικα πιστοποιούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε μία web ιστοσελίδα με ρηξικέλευθες λειτουργίες και ιδιαίτερα εφέ.

Βασικοί άξονες μας:

  • Ευκολία και εμπειρία χρήστη
  • Ζωηρό εικαστικό
  • Responsive design
  • Εντυπωσιακά εφέ
  • Λειτουργική περιήγηση
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημιουργήσαμε ένα αποκλειστικά custom site, με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης και αρμονική διαχείριση του μεγάλου όγκου πληροφορίας, χωρίς να «μπουκώνει» πουθενά. Αξιοποιήσαμε στο έπακρο διάφορες λειτουργίες και ενεργήσαμε με έξυπνο τρόπο όπου χρειαζόταν για να εξοικονομήσουμε χώρο και να διευκολύνουμε τον χρήστη να βρει άμεσα αυτό που ψάχνει, μέσα από τη διαδραστικότητα!

Θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε σελίδες ολόκληρες για να αναλύσουμε πώς το iek-akmi.edu.gr αποτελεί πρότυπο site για τα ελληνικά δεδομένα. Ωστόσο επιλέξαμε μερικές από τις πιο ελκυστικές ιδιαιτερότητες που το κάνουν να ξεχωρίζει:

Menu

To menu του site δημιουργήθηκε με συρταρωτό τρόπο ώστε να μην καταλαμβάνει χαοτικά το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης, αλλά με ειδικά εφέ να επιτρέπει εύκολη και ξεκούραστη πλοήγηση σε κάθε custom ενότητα από τις δεκάδες.

Hero Banner

Από οποιαδήποτε συσκευή κι αν συνδέεται ο κάθε επισκέπτης, το hero banner είναι αυτό που καταλαμβάνει όλη την οθόνη και προσαρμόζεται πλήρως στις διαστάσεις της. Με πολύ διακριτικό τρόπο, συμπεριλαμβάνει βασικά links σαν κλόνος του βασικού menu. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η εμπειρία χρήστη.

Ενότητες & Design

Κάθε ενότητα έχει ένα ιδιαίτερο στήσιμο με τίτλους, ενώ κάθε εικόνα έχει τον δικό της χαρακτήρα και χρωματισμούς.

Σε κάθε κατηγορία ο τεράστιος όγκος της πληροφορίας έχει κατανεμηθεί με έξυπνο τρόπο, ώστε να μην κουράζει, επιτρέποντας μία εύκολη και ευχάριστη περιήγηση.

Responsive Design

Είτε από φορητή συσκευή είτε από σταθερή, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο site, γρήγορα και εύκολα, με άριστη προσαρμογή όλων των στοιχείων που περιέχει και χωρίς να διαφεύγει η παραμικρή λεπτομέρεια.

Αμεσότητα

Ο υποψήφιος φοιτητής και απλός χρήστης μπορεί μετά από 2-3 clicks να εντοπίσει την σχολή της αρεσκείας του με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται καθώς επίσης να εκδηλώσει ενδιαφέρον, μέσω των έξυπνα τοποθετημένων φορμών επικοινωνίας, links προς τις οποίες υπάρχουν σε όλο το εύρος του site.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ