Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

ΠΕΛΑΤΗΣ

Η ΚΕΝΤΙΑ σαν εταιρεία, ξεκίνησε την πορεία της από το 1977, όταν ο Ευστράτιος Πασγιάνος δημιούργησε την «Ε. Πασγιάνος & Σια ΟΕ», το πρώτο λιθαράκι στην ενδιαφέρουσα ιστορία της. Στην διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή στον κλάδο των λευκών ειδών, με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο αμίμητος τρόπος επεξεργασίας των υφασμάτων, η «στρατηγική» που ακολουθεί για την απόδοση ποιότητας σε κάθε ένα από τα προϊόντα της και η τεράστια εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της είναι μερικά μόνο από τα μυστικά της επιτυχίας.

Μιλώντας με αριθμούς

Η εταιρεία σήμερα βρίσκεται σχεδόν παντού στον χάρτη! Μετράει 10 αποκλειστικά καταστήματα ΚΕΝΤΙΑ SHOP, 10 ΚΕΝΤΙΑ Shop in Shop, περισσότερα από 200 σημεία πώλησης σε Ελλάδα- Κύπρο και το νέο e-shop της το οποίο θεωρείται ο τέλειος μικρόκοσμος ενός ηγετικού πλέον brand στον χώρο των λευκών ειδών.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Λόγω της ηγετικής θέσης του brand στον ομολογουμένως δύσκολο κλάδο του, οι προσδοκίες για το αποτέλεσμα ήταν πολύ υψηλές και οι προκλήσεις ήταν τόσες που από την αρχή γνωρίζαμε ότι το project απαιτούσε χρόνο, φαντασία, επιμέλεια και μεγάλη εμπειρία.

Το παλιό ηλεκτρονικό κατάστημα πέρα από διάφορα τεχνικά προβλήματα που επηρέαζαν σημαντικά την λειτουργικότητά του είχε την ανάγκη ενός ολοκληρωτικού Redesign, το οποίο να αντικατοπτρίζει πιο δυναμικά την αληθινή ταυτότητα της εταιρείας στο διαδίκτυο.

 • Design: Ήταν προφανές ότι μία πλήρως εξατομικευμένη, καινοτόμα και minimal σχεδίαση ήταν το εφαλτήριο για την απόδοση κύρους και μοναδικής εμπειρίας χρήστη.
 • Αυτοματοποίηση διαδικασιών: H πλήρης αυτοματοποίηση του e-shop με το σύστημα ERP ως προς την ενημέρωση των προϊόντων και των παραγγελιών επιτρέπει την εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική διαχείριση του e-shop.
 • Ισχυρή θέση στα αποτελέσματα της Google: Γνωρίζοντας τη σημασία εμφάνισης σχετικών λέξεων στις πρώτες θέσεις της Google για ένα μεγάλο brand όπως η ΚΕΝΤΙΑ, έπρεπε ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος να είναι 100% εναρμονισμένος με τους κανόνες των μηχανών αναζήτησης (seo friendly πλατφόρμα, στοχευμένα πεδία περιεχομένου κ.τ.λ.)
 • Λειτουργικότητα: Μερικοί μόνο από τους πρωταρχικούς στόχους που έπρεπε να επιτευχθούν ήταν η απόλυτη ευχρηστία, πρόσθετα με γνώμονα την αύξηση των παραγγελιών, custom μηχανισμοί κ.α.
 • Βελτίωση σημαντικών δεικτών: Από την πρώτη στιγμή οι στόχοι βελτίωσης δεικτών ήταν μία από τις κεντρικές ιδέες πάνω στις οποίες «στήσαμε» την στρατηγική μας.  Για παράδειγμα η αλληλεπίδραση των επισκεπτών με το ηλεκτρονικό κατάστημα και τα ποσοστά που έχουν άμεση σχέση με τις πωλήσεις.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ύστερα από μήνες δουλειάς και βελτίωσης ακόμα και των πιο μικρών λεπτομερειών είμαστε πεπεισμένοι ότι καταφέραμε όχι μόνο να πιάσουμε αλλά να ξεπεράσουμε τους στόχους και τις προσδοκίες μας, παίρνοντας τα εύσημα από την ίδια την επιχείρηση και από τα σχόλια των ίδιων των επισκεπτών που είναι οι πιο αυστηροί κριτές. Μέσα από την καταγραφή σημαντικών στατιστικών επιβεβαιώσαμε πλέον ότι το kentia.gr είναι αυτό ακριβώς το e-shop που θέλαμε να δημιουργήσουμε!

Μοναδικό εικαστικό

Κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε ένα εικαστικό το οποίο αναδεικνύει την δυναμική και το ύφος της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις των επισκεπτών του e-shop.

Μερικές Από Τις Λειτουργίες Που Ξεχωρίζουν
 • Menu: Σταθερό μενού που είναι πάντα ορατό στον χρήστη κατά την περιήγηση του.
 • Παρουσίαση σχετικών προϊόντων: Παρουσίαση σχετικών προϊόντων δεξιά από το επιλεγμένο προϊόν για μεγαλύτερη ευκολία χρήστη.
 • Εξατομικευμένη ενότητα παρουσίασης ειδικών προϊόντων: Δημιουργία μιας custom λειτουργίας, η οποία παρουσιάζει τις προτάσεις προϊόντων από την ΚΕΝΤΙΑ με διαδραστικό τρόπο.
 • Ειδική εφαρμογή παρουσίασης καταστημάτων: Σχεδιασμός εφαρμογής παρουσίασης και φιλτραρίσματος των καταστημάτων της εταιρείας.
 • Ολοκλήρωση αγορών: Σχεδιασμός βελτιστοποιημένης One Page με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.
 • Υπολογισμός μεταφορικών: Εξατομικευμένο σύστημα υπολογισμού τρόπου αποστολής και μεταφορικών.
 • Responsive Design: Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες τεχνικές έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα 100% φιλικό σε κινητά και tablets.
Αυτοματοποίηση
 • Άριστη αμφίδρομη επικοινωνία ηλεκτρονικού καταστήματος και ERP.
 • Aυτόματη μαζική ενημέρωση προϊόντων, τιμών, εκπτώσεων κ.λπ.
Οργανικά αποτελέσματα

Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μετά από 300 επιτυχημένα SEO Projects μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα πλήρως βελτιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι το kentia.gr ήδη εμφανίζεται στις κορυφαίες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης για πάνω από 50 ανταγωνιστικές φράσεις όπως: λευκά είδη, σεντόνια, πετσέτες, ριχτάρια.

Τα στατιστικά μιλάμε από μόνα τους
 • Αύξηση πωλήσεων κατά  38% από τον πρώτο μήνα λειτουργίας του νέου e-shop.
 • Σημαντική βελτίωση των κρίσιμων δεικτών που σχετίζονται με τις πωλήσεις, όπως η μέση παραγγελία και οι επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.
 • Κατακόρυφη βελτίωση δεικτών που σχετίζονται με την εμπειρία του χρήστη, το μέσο ποσοστό εγκατάλειψης και το μέσο χρόνο παραμονής.
 • Εντυπωσιακή βελτίωση του χρόνου φόρτωσης της ιστοσελίδας
Lighthouse e-volution Awards 2017Το συγκεκριμένο Project βραβεύθηκε με το Bronze Award στην κατηγορία Redesign/ Relaunch Ηλεκτρονικού καταστήματος των E-volution Awards 2017. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται!

Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε το επόμενο!

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ