Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

ΠΕΛΑΤΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Δ. Γιατράς, Χειρουργός-Μαιευτήρας και Γυναικολόγος είναι πρόεδρος του νοσοκομείου «Αthena» στην Τιμισοάρα Ρουμανίας, Επίκουρος καθηγητής πανεπιστημίου Ν. Υόρκης στον τομέα της υπογονιμότητας και καθηγητής πανεπιστημίου Victor Babes- Τιμισοάρα.

Κοιτώντας το πλήρες βιογραφικό του, παρατηρούμε ότι εκτός από την ιατρική επιστήμη, η πολυσχιδής προσωπικότητά του σχετίζεται με έντονες κοινωνικές δράσεις όπως οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα με αποστολές σε πάνω από 20 χώρες σε Αφρική, Λατινική Αμερική και Ασία και η συγγραφή ενός προσωπικού οδοιπορικού στις χώρες του λεγόμενου «Τρίτου Κόσμου» μέσα από πορτρέτα ανθρώπων.

Το ιατρείο εξωσωματικής γονιμοποίησης το οποίο διευθύνει, προσφέρει υπηρεσίες γυναικολογίας με επίκεντρο ενδιαφέροντος την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και την λαπαροσκοπική/υστεροσκοπική χειρουργική.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Κατά τη διάρκεια της μελέτης ανακατασκευής της ιατρικής ιστοσελίδας εντοπίσαμε αρκετά προβλήματα, τα οποία αμέσως έγιναν προκλήσεις και εναύσματα. Με πρώτιστο μέλημα λοιπόν την βέλτιστη εμπειρία και την άνετη πλοήγηση του χρήστη, δομήσαμε το υλικό του γιατρού σωστά και μεθοδευμένα, ώστε να εμφανίζεται σε dynamic σελίδες.

Όλες οι ενέργειες που επιτελούνταν καθημερινά πάνω στο καινούργιο λειτουργικό template, δεν είχαν σκοπό μόνο να παρουσιάσουν ένα αισθητικά όμορφο (π.χ. slider carousel στην homepage) και σύγχρονο site αλλά να μεταφέρουν και online την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που είχε ήδη κερδίσει ο γιατρός από το ευρύ κοινό.

Επόμενο βήμα, ήταν να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του χρήστη για τις υπηρεσίες του γιατρού, αναλύοντας τις. Η δημιουργία κειμένων με μοναδικό περιεχόμενο από τον ίδιο το γιατρό για την κάθε πάθηση και σωστά μορφοποιημένο από το τμήμα Copywriting (seo friendly) ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που θα προκαλούσαν την μεγαλύτερη παραμονή του χρήστη και εν δυνάμει πελάτη στην ιστοσελίδα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ήδη πριν την τελειοποίηση του project, οι στόχοι είχαν επιτευχθεί και το αποτέλεσμα ήταν λειτουργικά, αισθητικά και τεχνικά άψογο!

  • Δημιουργήσαμε μία ιστοσελίδα με Responsive Design, η οποία προσαρμόζεται άρτια σε όλες τις συσκευές.
  • Αυξήσαμε τον μέσο χρόνο παραμονής στην ιστοσελίδα κατά 50% σε σχέση με τον μέσο χρόνο παραμονής της αγοράς.
  • Χρησιμοποιώντας σε καταλυτικά σημεία call to action με την συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας και την προτροπή για τηλεφωνική κλήση, αυξήθηκε κατά 60% ο μέσος όρος των τηλεφωνικών ραντεβού.
  • Κατασκευάσαμε στο ακέραιο μία seo friendly ιστοσελίδα, καταφέρνοντας να εκτινάξουμε τα αποτελέσματα στην μηχανή αναζήτησης της Google, κατακτώντας την πρώτη σελίδα.
Ο Κος Γιατράς είναι ένας από τους 100% ευχαριστημένους πελάτες μας!

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ