Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

ΠΕΛΑΤΗΣ

Ο γιατρός κ. Κόλλιας έχει αποκτήσει ήδη από το 1989 τον τίτλο ειδικότητας της Ωτορινολαρυγγολογίας. Έχει εκπαιδευτεί στα Νοσοκομεία «ΜΕΤΑΞΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ», ΠΑΙΔΩΝ Π. & ΑΓΛΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» με δύο 6μηνες πρακτικές στην Πλαστική Χειρουργική και Νευροχειρουργική. Για 18 χρόνια υπηρέτησε στο ΕΣΥ στο Π.Γ.Ν. «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» και σήμερα εξασκεί την ιατρική στον ιδιωτικό τομέα.

Κατά τη διάρκεια της Νοσοκομειακής του καριέρας ασχολήθηκε ενεργά ως χειρουργός με όλο το φάσμα της ειδικότητας της Ωτο-ρινο-λαρυγγολογίας, διενεργώντας έναν μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων, ενώ ταυτόχρονα εκπαίδευε και ειδικευόμενους συναδέλφους.

Είναι μέλος της «Εuropean Academy of Facial Plastic Surgery» από το 1991 και Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου. Έχει εκδώσει πάνω από 40 επιστημονικές εργασίες και έχει συμμετάσχει σαν εκπαιδευτής σε διεθνή και ελληνικά Course.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Ο πελάτης ήρθε σε εμάς, διατηρώντας ένα παλιό website με αρκετά τεχνικά και γραφιστικά προβλήματα που δεν ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης δυναμικής ιατρικής ιστοσελίδας. Πρώτιστο μέλημα λοιπόν ήταν η ιστοσελίδα του να γίνει ανταγωνιστική και ελκυστική στον επισκέπτη, από την αρχή της πλοήγησης του χρήστη.

Επιλέξαμε ανάμεσα σε πολλά templates, το καταλληλότερο ώστε να δημιουργηθεί μία υπερσύγχρονη open source πλατφόρμα με υψηλή αισθητική, πρωτότυπα γραφιστικά, φιλικότητα στην μηχανή αναζήτησης της Google, ευχρηστία κ.α.

Επιμέλεια κειμένων & σωστή διαμόρφωση περιεχομένου

Το τμήμα του Copywriting επιμελήθηκε τα ιατρικά κείμενα όλων των παθήσεων και των τρόπων αντιμετώπισης, ώστε ο κάθε χρήστης να έχει τη σωστή αλληλεπίδραση με την ιστοσελίδα, να καταφέρνει να κατανοεί με μία απλή ματιά το κείμενο (χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να το διαβάσει όλο) και να προσελκύει το ενδιαφέρον του με τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά αλλά και μεσότιτλους ώστε ο χρήστης να μεταφέρεται γρήγορο σε ένα εξειδικευμένο θέμα.

Πρότυπο εικαστικό

Η επιλογή του εικαστικού έπρεπε να εξυπηρετεί εν μέρει τα οπτικά ερεθίσματα, χωρίς όμως να αποπροσανατολίζει τον χρήστη από τη βασική πληροφορία και το πλούσιο photo gallery που μπορεί ο καθένας να δει περιστατικά από πριν και μετά την επέμβαση. Συνδυάσαμε σωστά τα χρώματα, ώστε να ρέουν ομαλά στο μάτι και να αποπνέουν σοβαρότητα.

Menu – Κατηγορίες

Οι βασικές κατηγορίες και υποκατηγορίες αναδιαμορφώθηκαν πλήρως, ώστε να διευκολύνουν τον χρήστη στην αναζήτηση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με την πάθηση και τη θεραπεία. Έτσι η εμπειρία του στην πλοήγηση βελτιώνεται αμέσως.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η δημιουργία μιας άρτιας ιατρικά ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Επιλέξαμε το σωστό template και το βελτιώσαμε με custom λειτουργίες ώστε να εξυπηρετεί τον χρήστη κατά την παραμονή του και σε όλες τις αναζητήσεις που κάνει.

Αρχική σελίδα

Από την αρχική σελίδα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να δει μία μεγάλη γκάμα από στοχευμένο φωτογραφικό υλικό και περιστατικά πριν και μετά την επέμβαση.

Στο Footer, στο κάτω μέρος της σελίδας, ο χρήστης μπορεί να βρει τη φόρμα επικοινωνίας, ώστε να επικοινωνήσει με τον γιατρό άμεσα.

Design

Προσαρμόσαμε πλήρως ένα minimal εικαστικό που βελτιώνει πολύ την πλοήγηση του χρήστη και εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές, ώστε η ιστοσελίδα να μπορεί να προβάλλεται άψογα σε όλες τις ψηφιακές συσκευές (responsive design).

Επιπλέον σημαντικές λειτουργίες:

  • Σημαντική μείωση στον χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας
  • Ορατό menu καθ’ όλη την πλοήγηση του χρήστη
  • Κατασκευή ειδικής φόρμας συμπλήρωσης online επαφής με τον γιατρό που εμφανίζεται εκτός από την σελίδα της επικοινωνίας και σε κάθε κατηγορία/υποκατηγορία.
  • Σωστή επεξεργασία μιας 100% SEO Friendly πλατφόρμας, με στόχο την άνοδο μεγάλου αριθμού keywords στην 1η σελ. των οργανικών αποτελεσμάτων.
Έχετε κάποια ερώτηση;
Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε!
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ