Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

ΠΕΛΑΤΗΣ

Το Photolab θεωρείται ένα από τα καλύτερα φωτογραφικά εργαστήρια της Ευρώπης. Ιδρύθηκε από τον Νίκο Ακτίδη το 1979 και μετά από χρόνια πέρασε στον γιο του Στράτο, ο οποίος κατάφερε….τα ακατόρθωτα για τον κλάδο του!

Το εργαστήριο προσφέρει εκτυπώσεις πάνω σε οποιοδήποτε υλικό (αλουμίνιο, plexiglass κ.α.), χρησιμοποιώντας μηχανήματα νέας γενιάς ισάξια με αυτά των μεγαλύτερων εργαστηρίων παγκοσμίως.

Η ποιότητα της δουλειάς του Photolab έχει εκτιμηθεί όχι μόνο από επιφανείς φωτογράφους αλλά και από μουσεία, ομίλους και φορείς όπως το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ ο Ολυμπιακός έχει εμπιστευθεί το εργαστήριο για την ψηφιακή επεξεργασία όλου του φωτογραφικού υλικού του!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Σε πρόσφατη επίσκεψή της, μία από τις product manager της εταιρίας Prada είχε επαινέσει το Photolab, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα από τα καλύτερα εργαστήρια που έχει επισκεφθεί. Αυτό από μόνο του είναι μια πρόκληση!

Η ιστοσελίδα του Photolab έπρεπε με κάποιον μαγικό τρόπο να είναι μοναδική και να περιβάλλεται από ένα εξατομικευμένο εικαστικό που θα ακολουθούσε κατά γράμμα έναν κώδικα που θα το απογείωνε, προσφέροντας πολύτιμες δυνατότητες στον χρήστη.

Μελετώντας τις διεθνείς τάσεις στο design καταλήξαμε να σχεδιάσουμε ένα One-page modern concept website design με πλούσιο περιεχόμενο, εφαρμογή Parallax Effect σε όλη την έκταση του site και εφέ που το αναδεικνύουν σε κάθε πέρασμα του κέρσορα. Η επιλογή ενός hero image μας φαινόταν πολύ απλοϊκή γι’ αυτό που μέχρι στιγμής οραματιζόμασταν, έτσι επιλέξαμε την εμφάνιση ενός full-width video background με το που ο χρήστης εισερχόταν στην ιστοσελίδα.

Συνοπτικά
  • Eφαρμόσαμε μηχανισμό intro ώστε μέχρι την πλήρη φόρτωση της σελίδας να κρύβεται το – ημιτελές – περιεχόμενο και να εμφανίζεται ποσοστό loading με το Welcoming Logo της εταιρείας.
  • Τοποθετήσαμε μενού πλοήγησης, το οποίο διαθέτει λειτουργία απόκρυψης με sliding effect για τις περιπτώσεις που ο χρήστης δεν το χρειάζεται.
  • Εφαρμογή smooth-scrolling: ομαλή μετάβαση με σταδιακό scrolling μέχρι να επικεντρωθεί ως προς το ύψος το περιεχόμενό τους στην οθόνη.
  • Προσαρμοστικότητα της σελίδας στο πλάτος του παραθύρου μέχρι ένα συγκεκριμένο πλάτος (800px).
  • Εντοπισμός κινητής συσκευής ή tablet και αυτόματη ανακατεύθυνση του browser στο Photolab/mobile.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το Photolab.gr είναι με πιστοποίηση ένα από τα πιο εντυπωσιακά One-page websites!

Η Αwwwards, στα βραβεία της για τα καλύτερα creative agencies, developers, web designers και Professionals, ξεχώρισε το Photolab_ Athens για το πρωτοποριακό design της ιστοσελίδας, απονέμοντάς του τιμητική διάκριση.

awwwards_custom

Η δουλειά της Digital4u τιμήθηκε με Honorable Mention , ανάμεσα σε χιλιάδες διεθνή sites που συμμετείχαν, διεκδικώντας μια θέση στο ετήσιο τεύχος του αναγνωρισμένου creative agency “The 365 Best Css Websites Around The World” για το 2014.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ