Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

To Survival Club αποτελεί έναν πόλο έλξης όλων εκείνων που αγαπούν τις outdoor δραστηριότητες και θέλουν να έχουν στην κατοχή τους επώνυμα είδη κυνηγιού, ορειβασίας, επιβίωσης, camping και στρατιωτικό εξοπλισμό.

Εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί φυσικά καταστήματα στην Αθήνα και συνεχίζει την επέκτασή του και σε άλλες περιοχές. Στα πλαίσια αυτής της εξάπλωσης δεν μπορούσε να λείπει και η διαδικτυακή παρουσία με την λιανική πώληση των προϊόντων του, μέσα από ένα e-shop λειτουργικό και εύχρηστο.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Βασικός στόχος της κατασκευής του e-shop γνωρίζαμε εξαρχής ότι είναι η απογείωση του brand Survival, η σίγουρη αύξηση πωλήσεων και η αναγνωρισιμότητά του. Για να γίνει αυτό έπρεπε να γίνει ανάλυση των αναγκών του πελάτη και στήσιμο μιας στρατηγικής που θα οδηγούσε σε ένα site εικαστικά ανώτερο και εύκολο για τον κάθε επισκέπτη!

«Φιλικότητα»

Όταν κάτι είναι απλό και φιλικό, κατορθώνει να προσελκύσει, γι΄αυτό και ό,τι κάναμε τόσο σε σχέση με τον κώδικα όσο και με τις εικαστικές παρεμβάσεις, στόχευε στο να καθοδηγήσει τον χρήστη πιο εύκολα στην αγορά του προϊόντος και στην απόκτηση εμπιστοσύνης.

Η επιλογή της σωστής πλατφόρμας (opencart) συνηγόρησε στο να είναι ακόμα πιο φιλικό για τον χρήστη το e-shop, με μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητες παραμετροποίησης όσον αφορά το κατασκευαστικό κομμάτι.

Ενδιαφέρον εικαστικό

Η αποτύπωση ενός military design με στοιχεία minimal θα αναδείκνυε τον χαρακτήρα και το ύφος των προϊόντων.

Responsive design

Το e-shop έπρεπε να προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή και στις διαστάσεις της, χωρίς να απαιτούνται ενοχλητικά scrolls, ώστε να εμφανιστεί όλο το περιεχόμενο.

Custom λειτουργίες

Μέσω ειδικών λειτουργιών και προσαρμογών το e-shop έπρεπε να είναι γρήγορο, εύκολο στην χρήση, μοναδικό στο μάτι και φιλόξενο. Η εύρεση ειδικών προγραμματιστικών λύσεων θα βοηθούσε στην ανάδειξη της ιδιαιτερότητας του πελάτη και στο στήσιμο ευρηματικών εφέ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Design

Το ύφος του site εναλλάσσεται ανάμεσα στο military και το minimal. Στο Header υπάρχει ειδική προσαρμογή ώστε το εικαστικό να συνάδει με την κίνηση και να κερδίζει την προσοχή του επισκέπτη. Αναπτύχθηκαν ειδικά εφέ που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και συντελούν στο τελικό design, όπως διαμορφώνεται στα μάτια του χρήστη.

Λειτουργίες

Χρησιμοποιήσαμε πολλές λειτουργίες και plugins για περισσότερη ευκολία του χρήστη. Τα USP  που προβάλλονται στην αρχική σελίδα κάνουν τον πελάτη να νιώθε σιγουριά κατά την περιήγηση και επικοινωνούν την διευκόλυνσή του, αν προβεί σε αγορά.

Τα Banner στοχεύουν στα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια του site και φιλοξενούν εφέ που μεγεθύνουν και κινούν την εικόνα.

Στις εσωτερικές σελίδες υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης αναλυτικών video, ενώ ο χρήστης μαθαίνει τις αποκλειστικές προσφορές.

Το menu είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να δείχνει, πριν την εισαγωγή σε κάθε κατηγορία, τις υποκατηγορίες με ελκυστικές εικόνες που εναλλάσσονται πριν γίνει η μετάβαση.

Επίσης σημαντικές λειτουργίες είναι η κατηγοριοποίηση των brands, η εύκολη αναζήτηση προϊόντων και ο αυτόματος υπολογισμός των δωρεάν μεταφορικών.

SΕΟ Friendly

Η αύξηση της επισκεψιμότητας, των clicks και των αγορών συμβαίνει με τις στρατηγικές Seo μέσω της πλατφόρμας που δίνει αυτή τη δυνατότητα. Έτσι το e-shop είναι βιώσιμο και αναπτύσσεται συνεχώς.

Διασύνδεση με Skroutz και Bestprice

Οι δημοφιλείς πλατφόρμες σύγκρισης τιμών διευκολύνουν την αγορά. Η διασύνδεση του e-shop με αυτές αυξάνει αποδεδειγμένα τα κέρδη της επιχείρησης.

Τέλος, όπως και σε κάθε e-shop, έχουμε φροντίσει να ενεργήσουμε καταλλήλως ώστε ο διαχειριστής του να μπορεί να έχει μία πλήρη εικόνα για τις πωλήσεις, τις εξελίξεις των παραγγελιών και την γενικότητα κερδοφορία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ