Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Εάν η Google είναι η βασίλισσα των μηχανών αναζήτησης, το περιεχόμενο αποτελεί τον βασιλιά κάθε ιστοσελίδας…

Διαθέτει η επαγγελματική σας ιστοσελίδα σας μοναδικό και ταυτόχρονα πρωτότυπο περιεχόμενο; Για πόσο χρονικό διάστημα μένουν οι επισκέπτες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Τους παρέχετε το κίνητρο ώστε να παραμείνουν περισσότερο χρόνο και να προχωρήσουν σε μια επιθυμητή ενέργεια;

Το περιεχόμενο δεν αποτελεί τυχαία έναν από τους σημαντικότερους δείκτες ποιότητας για μια επαγγελματική σελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Κείμενα, τίτλοι, περιγραφές και λεκτικά που διακρίνονται για τη μοναδικότητα, την πρωτοτυπία και την αμεσότητά τους είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι θα προσελκύσουν περισσότερο κοινό σε σχέση με μια ιστοσελίδα που έχει ελλιπές, αντιγραμμένο ή και καθόλου περιεχόμενο.

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πληροφοριακό κενό της ιστοσελίδας σας, εμπλουτίζοντάς την με περιεχόμενο που θα παρέχει το κίνητρο στους χρήστες να την επισκεφθούν, να περιηγηθούν σε αυτήν και εν τέλει από δυνητικοί να γίνουν ενεργοί πελάτες σας. Αυτό εξάλλου δεν είναι το ζητούμενο για κάθε online επιχείρηση;

Η διαρκής κατάρτισή μας γύρω από όλες τις τελευταίες διεθνείς τάσεις στο χώρο του copywriting αποτελεί τη βασικότερη σταθερά της δουλειάς μας. Για μια επαγγελματική ιστοσελίδα το ζητούμενο -σε επίπεδο πληροφορίας και περιεχομένου- είναι  η ποιότητα, η περιγραφικότητα και η αναπτυσσόμενη με τον χρήστη διαδραστικότητα.

Εμείς είμαστε εδώ για να διερευνήσουμε, να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε, πάντοτε σε συνεργασία μαζί σας, μια στοχευμένη και αποτελεσματική on-site στρατηγική. Δεν συντάσσουμε κείμενα απλώς για να «γεμίσουμε» την ιστοσελίδα σας με περιεχόμενο, αλλά ζητούμενο για εμάς είναι η ενεργοποίηση του υποψήφιου πελάτη σας.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ