Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Βρεθείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης και μεγιστοποιήστε το κέρδος σας.

Πού βρίσκεστε όταν οι πελάτες σας ψάχνουν για εσάς;

Θέλετε να είστε εκεί όπου κάνουν την πρώτη τους αναζήτηση, ερευνούν την αγορά και εξετάζουν τις επιλογές τους πριν αποφασίσουν;

Το SEO περιλαμβάνει τις κατάλληλες εκείνες παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται σε μια ιστοσελίδα, ώστε να βρεθεί στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για λέξεις και φράσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες της.

Δεδομένου ότι το 90% των χρηστών του διαδικτύου σταματά τις αναζητήσεις στην 1η σελίδα της Google, γίνεται αυτόματα αντιληπτό γιατί είναι σημαντική η παρουσία μιας ιστοσελίδας εκεί.

Αναρωτιέστε πώς το πετυχαίνουμε;

Η ιδέα είναι απλή, η υλοποίηση απαιτεί εξειδικευμένη προσέγγιση και εμπειρία.

Η πλήρης κατανόηση των αναγκών του πελάτη σας και του τρόπου με τον οποίο αναζητά πληροφορίες, η ταύτισή του με την υπηρεσία ή το προϊόν σας, η εξωστρέφεια και η συνολική παρουσία της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο, σε συνδυασμό με την τεχνική γνώση & την πολυετή μας εμπειρία γύρω από τους παράγοντες αξιολόγησης κάθε ιστοσελίδας από τις μηχανές αναζήτησης, μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε την στρατηγική εκείνη που θα παρουσιάσει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ στον χρήστη που αναζητά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Πλεονεκτήματα Υπηρεσίας

  • Προβάλλετε την επιχείρησή σας πρώτη στο άμεσα ενδιαφερόμενο κοινό
  • Διατηρείτε μόνιμα για την επιχείρησή σας υψηλές θέσεις εμφάνισης στα φυσικά αποτελέσματα αναζήτησης
  • Μειώνετε ασύγκριτα το κόστος σε σχέση με την επένδυση σε παραδοσιακά media
  • Ενισχύετε το μερίδιο εμφάνισης της ιστοσελίδας σας στη Google για εύρος -σχετικών με την επιχείρησή σας- αναζητήσεων
  • Αυξάνετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας
  • Αυξάνετε την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας

Πυρήνα της δουλειάς μας αποτελεί η επίτευξη συγκεκριμένων και μετρήσιμων αποτελεσμάτων στον βέλτιστο δυνατό χρόνο.

Ο σχεδιασμός και εφαρμογή των αλλαγών στην ιστοσελίδα και η δημιουργία μοναδικού περιεχομένου, περνούν στις εξειδικευμένες ομάδες των τμημάτων web development & SEO experts.

Προηγμένα εργαλεία και ανάλυση των δεδομένων της συμπεριφοράς χρηστών κατά την πλοήγηση θα βοηθήσουν στην εκμετάλλευση του άρτιου-πλέον- τεχνικά ιστοτόπου, ώστε η κάθε σελίδα, το κάθε προϊόν και η κάθε εικόνα να ανταποκρίνονται στο ιδανικό “customer journey”.

Τέλος, θα δημιουργήσουμε την “ζήτηση”, την απαραίτητη δηλαδή εξωστρέφεια για τον ιστότοπό σας, η οποία αποτελεί τον κυριότερο παράγοντα για την κατάταξή του στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, προσφέροντας την κατάλληλη “απάντηση” στους χρήστες για το κάθε σχετικό ερώτημά τους.

Κάθε πελάτης αποτελεί και μια νέα πρόκληση για εμάς…

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ