Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Η αφοσίωση της εταιρείας STATUS στο αντικείμενό της τόσα χρόνια και η ποιότητα ρούχων που προσφέρει, την έχει εδραιώσει στον χώρο του ρούχου. Από το ξεκίνημά της το 1988 μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει πολλά, φτάνοντας τον στόχο της: Την απόκτηση εμπιστοσύνης των πελατών!

Ωστόσο, σε αυτή την επιτυχία κάτι έλειπε…. ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που να την κάνει όχι μόνο γνωστή στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς.

Η δημιουργία ενός λειτουργικού e-shop που να αντιπροσωπεύει την ταυτότητα της επιχείρησης, με σκοπό την αύξηση των πωλήσεών της έγινε ο καινούργιος της στόχος, ο οποίος επιτεύχθηκε μέσα σε λίγους μήνες, με τη βοήθειά μας.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει στον τομέα του ρούχου. Οι online αγορές είναι πολύ προσιτές, ειδικά όταν ο χρήστης εισέρχεται σε ένα e-shop λειτουργικό και εύχρηστο. Αυτό ακριβώς έμελλε να γίνει το eponymarouxa.gr, ένα ολοκληρωμένο κερδοφόρο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα εξασφάλιζε κορυφαία εμπειρία χρήστη.

Ο βασικός κορμός πάνω στον οποίο δουλέψαμε είχε να κάνει με:

  • Την ευκολία του χρήστη σε κάθε του κίνηση και στα στάδια της αγοράς
  • Ένα εικαστικό μοντέρνο και ξεκούραστο στο μάτι
  • Την προσαρμογή του e-shop σε οποιαδήποτε συσκευή
  • Την εύκολη διαχείριση από τον ιδιοκτήτη
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Όλες οι ενέργειές μας καταλήγουν σε έναν δρόμο, την αύξηση των πωλήσεων και την ευχάριστη περιήγηση!

Δίνοντας έμφαση στην home page

Η αρχική σελίδα του site διατηρεί design fullwidth, δηλαδή γεμίζει την οθόνη με υλικό πλήρους πλάτους, δίνοντας την αίσθηση του πιο πληθωρικού.

Τα banners έχουν τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία, κάνοντας την αναζήτηση του χρήστη πιο στοχευμένη.

Mega menu

Το mega menu είναι εντυπωσιακό, με εικόνες με links και λίστες με links των υποκατηγοριών. Ακόμα και στις σελίδες κατηγορίας και προϊόντος, διατηρείται το design fullwidth, το οποίο αποτελεί καινοτομία και είναι πραγματικά μοναδικό.

Λειτουργικότητες

Τοποθέτηση έξυπνων προωθητικών μηνυμάτων: Σε εμφανέστατο σημείο, έχουν τοποθετηθεί τα USP (Unique Selling Proposition) τα οποία υπενθυμίζουν στον χρήστη τα οφέλη που θα έχει αν παραγγείλει από το e-shop.

Εμφάνιση σχετικών προϊόντων: Ευκολία συνδυασμού προϊόντων που ενδιαφέρουν τον χρήση σε μία αγορά.

Εύκολη αναζήτηση προϊόντων: Μέσα από μία custom λειτουργία, ο χρήστης μπορεί να βρει ό,τι ψάχνει με ευκολία.

SEO friendly πλατφόρμα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι πλήρως εναρμονισμένο και φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, ώστε να είναι εύκολη η προώθησή του στην πρώτη σελίδα της Google.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ