Γίνετε το επόμενο
βραβευμένο project μας!

Το SHOEMART αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα project value for money υποδημάτων της ελληνικής αγοράς. Οι άνθρωποι του shoemart.gr συνεργάζονται με διεθνείς οίκους μόδας και γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες του μέσου καταναλωτή.

Η εκ νέου κατασκευή και προώθηση του e-shop ήταν η αρχή μιας καλύτερης προώθησης των προϊόντων και μεγαλύτερης αναγνωρισιμότητας του brand.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Ύστερα από συζητήσεις για τις κινήσεις που έπρεπε να γίνουν και την στρατηγική που ήταν καλό να ακολουθήσουμε, αποφασίσαμε να κινηθούμε εξατομικευμένα, καθορίζοντας το στυλ, τη θεματολογία και το γενικότερο ύφος του e-shop.

Seo-friendly πλατφόρμα

Επιλέξαμε πλατφόρμα απόλυτα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης, πολύ γρήγορη και προσαρμόσιμη στις παραμετροποιήσεις που θέλαμε να εφαρμόσουμε.

Εμπειρία χρήστη

Δώσαμε έμφαση στην εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγηση, αποκαλύπτοντας ολοκληρωμένες σελίδες προϊόντος, με ρεαλιστική παρουσίαση εικόνων σε πολύ καλή ανάλυση και σαφείς λεπτομέρειες. Με δύο μόνο κλικ ο χρήστης, προβαίνει στην αγορά!

Επιπλέον βρήκαμε τρόπους να εφαρμόσουμε πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης με εύχρηστο και λιτό τρόπο, χωρίς να κουράζουν.

Σύγχρονο εικαστικό

Αύξηση των πωλήσεων επιτυγχάνεται όταν το εικαστικό είναι συνυφασμένο με το ύφος των προϊόντων και προδιαθέτει ευχάριστα τον χρήστη.

Responsive design

H πραγματοποίηση των αγορών μπορεί να γίνει πανεύκολα και άψογα προσαρμοσμένα από κάθε φορητή συσκευή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καταφέραμε να φτιάξουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εύχρηστο, που να περιέχει μεγάλο όγκο πληροφορίας, χωρίς την παραμικρή δυσκολία του χρήστη.

Η βασική περιήγηση πραγματοποιείται τόσο από το menu όσο και από τα έξυπνα banners που υπάρχουν στην home page.

Η σελίδα της κάθε κατηγορίας είναι fullwidth, προσφέροντας την αίσθηση του πληθωρικού, ενώ οι custom λειτουργίες στην σελίδα προϊόντος, διεκδικούν την προσοχή του χρήστη και τον προδιαθέτουν σε αγορά.

Δημιουργήθηκαν μηχανισμοί οι οποίοι ενημερώνουν εύκολα και γρήγορα τον πελάτη για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος, την τιμή και τις εκπτώσεις.

Λειτουργικότητες

Τεχνολογία tabs στην αρχική σελίδα: Μέσα από ένα μόνο κλικ, ο χρήστης βλέπει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για το προϊόν ή μία κατηγορία, χωρίς να μεταβαίνει σε άλλη σελίδα.

Τοποθέτηση έξυπνων προωθητικών μηνυμάτων: Σε εμφανέστατο σημείο, έχουν τοποθετηθεί ειδικά πεδία πληροφορίας που τονίζουν τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα (Unique Selling Proposition – USP).

Εμφάνιση σχετικών προϊόντων: Κάτω από το επιλεγμένο προϊόν, εμφανίζονται όλα τα σχετικά προϊόντα που μπορούν να συνδυαστούν ή να αντικατασταθούν με το προϊόν.

Ευκολία διαχείρισης του e-shop

O διαχειριστής έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί πανεύκολα πελατολόγιο μέσα από τις εγγραφές χρηστών/αγοραστών που δέχεται το e-shop του και να παρακολουθεί τις πωλήσεις των προϊόντων, ώστε να έχει γνώση των προτιμήσεων του κοινού του.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ